TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Mystim Big Bend-it Prostate Stimulator var 1

Mystim Big Bend-it Prostate Stimulator

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 889,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

Mystim Big Bend It er en anal dildo, som brukes sammen med et elektro apparat, slik at du blir stimulert med pirrende elektriske impulser.

Big Bend It er basert på Flex & Stay prinsippet, som gjør at du kan bøye og forme stimulatoren til ønsket form, slik at den passer perfekt til din kropps anatomi. Den har også et ergonomisk håndtak, med et godt grep, slik at du kan styre dit hvor du lyster.

Dildoen er utformet av 3 kuler i varierende størrelser, som gir en meget intens stimulering. Den nederste delen av dildoen, selve håndtaget, vil stimulere mellomkjøttet under bruk. Vi anbefaler at du alltid bruker et vannbasert analt glidemiddel, da kroppen ikke produserer naturlige glidemidler i analen. 

Lek alltid forsiktig, da apparatet kan gi utrolig sterke impulser.

Merk: Mystim Big Bend It fungerer sammen med: Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat og Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat og Rimba Digital Elektro Sex Box.

MerkeMystimProdukt vekt (g)219InkludertPrøve av vannbasert glidemiddel, E-Stim ledende gelFull lengde (cm)23Innførbar lengde (cm)18Diameter (cm)4.4PrimærmaterialeSilikonFargeSvartAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Italiensk, NederlandskSKU13013
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Frekk dings.
Denne e-dildoen er helt klart verdt pengene. Materialet er behagelig å ta på og det samme gjelder innfųring (med vannbasert glidemiddel). Den har et frekt desig... Les mer
Preben - 12. aug. 2013

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful