TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Mystim Current Conrad Elektrodildo var 1

Mystim Current Conrad Elektrodildo

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Mystim Current Conrad er den perfekte dildoen til deg, som vil eksperimentere med elektro sex. Conrad er myk og fleksibel, slik at du kan tilpasse den til dine erogene soner, vaginalt eller analt. Den har et stort håndtak, i nikkelfritt krom, som at du enkelt han styre dens bevegelser. For at innføringen og opplevelsen med dildoen skal bli mest mulig behagelig, anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel.

Slik bruker du Current Conrad: For å aktivere dildoens elektroniske stimulasjoner, kobler du den til et elektro apparat, som f.eks Mystim Tension Lover Digital. Kablene fra apparatet, settes direkte i dildoen. Vi anbefaler at du innfører dildoen, før du tenner de elektroniske stimuleringene, slik at du kan velge riktig intensitet. Det er alltid en god idé å starte stille og rolig, for så å øke intesinteten.

Etter bruk kan du koble fra dildoen og rengjøre den med varmt vann og evt. en Sexleketøys Rengjøring. Husk å sørge for at dildoen er helt tørr, før du kobler den til elektro apparatet. Merk: Current Conrad trenger et elektro apparat for å virke. Elektro apparat selges separat. Hvis du allerede har et apparat, skal du bruke et rund-stikk inngang, for å kunne bruke dildoen. Dildoen kan brukes sammen med Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat og Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat. Alle apparatene finnes her i Sinful.no shoppen.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful