TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Mystim Daring Danny E-stimvibrator var 1

Mystim Daring Danny E-stimvibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Daring Danny er her for å sende spennende vibrasjoner gjennom kroppen din med 8 vibrasjonsprogrammer som kan kombineres med 5 intensitetsnivåer - og 5 e-stim-programmer med 10 intensitetsnivåer! Så mye glede i en vibrator er ikke for de som tar lett på det!

Den utrolige elektrostimuleringen kommer fra ledende overflater som løper langs sidene av vibratoren for å gjøre stimuleringen så jevn som mulig. 10 forskjellige intensitetsnivåer kan ta deg fra en mild kilene følelse til en pulserende nytelse! Som om ikke det er nok, sørger to kraftige motorer også for at både klitoris og G-punktet får den vibrerende oppmerksomheten de fortjener fra det store utvalget av mønstre.

Smør inn dette elektrifiserende vidunderet med vannbasert glidemiddel før du skyver den inn. Ikke bare tjener den til å glede, den har også et treningsprogram for den kvinnelige bekkenbunnen, som kan forbedre orgasmisk evne for enestående tilfredsstillelse!

Daring Danny kan gjøre alt, uansett sted eller tid, så ta med den pirrende treningen din i dusjen takket være det vanntette designet.

Bruk vann og mild såpe eller rengjøringsmiddel for sexleketøy for å holde denne strålende vibratoren ren og pen.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful