TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Mystim Egg-cellent Egon Elektroegg var 1

Mystim Egg-cellent Egon Elektroegg

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Mystim Egg-cellent Egon Elektroegg er ideelt for deg som ønsker ekstra pirrende innvendig stimulering. Egon kobles til et elektrosex-apparat og kan deretter sende ut elektriske impulser som gir en helt unik følelse. Når du bruke Egg-cellent Egon innvendig gir de elektriske impulsene en dyp og opphissende følelse som merkes i hele underlivet. Egg-cellent Egon er kompakt i størrelsen, men fordi egget er av metall har det en god tyngde. Vi anbefaler deg å bruke en vannbasert glidekrem med egget så det blir mer behagelig å føre opp. Slik bruker du Mystim Egg-cellent Egon Elektroegg: Først kobler du elektroegget til et elektrosex-apparat, før du skrur på. Både øverste og nederste del av egget må være i kontakt med huden på likt. Skru på elektroapparatet og start på lavest intensitet. Deretter skrur du styrken gradvist opp hvis du ønsker. OBS: Mystim Egg-cellent Egon Elektroegg krever et elektro-apparat for å virke. Elektro-apparatet selges separat. Egon kan brukes med elektro-apparater med vanlig stikkontakt, som f.eks. Mystim Tension Lover og Mystim Pure Vibes.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful