Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Mystim Julian Elektro Vaginal Probe var 1

Oversikt

Mystim Julian er en liten vagina probe til elektro stimulering, som kan kobles i et elektro apparat. Proben er ergonomisk designet, slik at den passer til kroppen. Designet gjør at innføringen blir enkel og behagelig. Julian er laget i hvit hard plast og stål. Denne kombinasjonen av materialer gjør proben lett, slik at den holder seg på plass, når du går rundt med den.  Når Julian er koblet til elektro apparatet, skaper den en kriblende følelse, som kan gi deg sensasjonelle orgasmer. Den elektriske stimuleringen aktiveres med en gang den er satt inn i skjeden. De to stål-områdene, på begge siden av proben, skal nemlig aktiveres samtidig ( fungerer som en + og - pol), før de elektriske impulsene aktiveres. Det er meget viktig at dere prøver dere stille og rolig frem, da den kan gi utrolig sterke elektriske impulser.

OBS: Proben fungerer sammen med de to Mystim elektro apparatene: Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat og Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat. Du kan også bruke den sammen med ElectraStim ElectraPads Settet, samt Rimba Digital Elektro Sex Box. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Mystim Julian Elektro Vaginal Probe

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful