TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Mystim O(h!)-thello Metal Dildo var 1

Mystim O(h!)-thello Metal Dildo

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 1 145,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

O(h!)-thello er en massiv aluminiums dildo, som er beregnet til å stimulere med elektriske impulser. Dildoen har myke former, som gjør den perfekt til vaginal stimulering. Den har et håndtak i bunnen, som gjør den enkel å styre. Som en sikkerhet skal du være i kontakt med området over og under den svarte streken, før du får elektriske impulser. Du merker derfor ikke noe, hvis partneren din holder i den nederste delen av dildoen og den andre delen er inne i deg.  Når strømmen kobles til Othello med et elektro-sex apparat, blir vagina fyldt med en prikkende følelse, som kan føre til sensasjonelle orgasmer. Husk å alltid leke i et rolig tempo, da Othello kan gi noen kraftige elektriske impulser. Vi anbefaler at du samtidig bruker et silikonbasert glidemiddel for å gjøre opplevelsen enda bedre.

Othello er også ideell til temperaturleker. Du kan varme eller kjøle den, i kjøleskapet eller med hårføneren, før bruk. Husk alltid å teste temperaturen på innsiden av underarmen, før den brukes intimt.

Merk: For å bruke dildoen til elektriske impulser, skal et elektro-sex apparat kjøpes separat. Dildoen passer til Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat og Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat , som alle sammen finnes her i Sinful.no shoppen.

Hvis du allerede har et elektro apparat, skal du sørge for at det har en rund-stikk inngang. Har du elektro apparatet Rimba Digital Elektro Sex Box (kan kjøpes i Sinful.no shoppen), trenger du adapteren "Adaptor Mystim Rund-stik til 2 mm hun-stikk", for å kunne koble til dildoen.

MerkeMystimProdukt vekt (g)232Full lengde (cm)14Innførbar lengde (cm)10Diameter (cm)3.5PrimærmaterialeAluminiumFargeSølvAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeItaliensk, Engelsk, Spansk, Nederlandsk, Fransk, Tysk SKU11550
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful