Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Mystim Pubic Enemy No1 var 1

Oversikt

Mystim Pubic Enemy No1 er det ideelle kyskhetsbelte til deg, som gjerne vil kombinere dominans-leker med elektro sex. Mystim har nemlig designet et kyskhetsbelte, som kan gi elektrisk stimulasjon, for en mere intens og pirrende opplevelse. Den som har kyskhetsbeltet på, er innesperret så lenge nøkkel-holderen bestemmer. Kyskhetsbeltet kan brukes som et vanlig kyskhetsbelte, eller koblet til et Elektro Apparat, hvis personen skal disiplineres eller straffes.

Public Enemy No 1 har en innvendig lengde på 7,7 cm og en innvendig diameter på 3,8 cm. Bakstykket, som plasseres rundt penis og pungen, kan justeres til 14-16 cm i omkrets. Prisvinner: Mystim vant en Erotixxx Award i 2013, for årets mest innovative produktserie, på grunn av bl.a. Public Enemy No 1.

Slik bruker du Public Enemy No 1: - Påfør litt vannbasert glidemiddel på penis, slik at innføring av penis blir mere behagelig. Buret skal settes på penis i slapp tilstand. - Åpne det svarte justerbare bakstykket og sett det rundt penisroten og bak pungen. - Juster bakstykket slik at omkretsen passer til deg. Montér det gjennomsiktige låsestykke, mens den svarte spissen vender innover. Slik låses bakstykkets omkrets. - Sett penisburet over penis og lås buret med den medfølgende hengelåsen. Du kan evt. justere avstanden mellom bakstykket og penisburet, med de tre medfølgende spacers. - Nå kan du koble Enemy No 1 til ditt elektro apparat, med apparatets kabler. Vi anbefaler at du alltid har apparatet innstilt til svakest styrke når du starter og deretter gradvist øker intensiteten. Settet inneholder: 1 gjennemsiktig elektro penisbur, 1 justerbart bakstykke, 1 låsestykke (4 mm tykt), 3 stk. spacere (4 mm tykke),10 små navneskilt, 1 metall hengelås med to nøkler, 5 engangs hengelåser av plast, 1 flott svart oppbevaringseske, 2 prøver av glidemiddel (á 2 ml), samt 1 instruksjonsbok.

OBS: For å bruke Mystim Pubic Enemy No1 til elektro sex, behøver du et elektro apparat som f.eks. Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat og Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat. Elektro Apparat selges separat og finnes her i Sinful.no shoppen.

MerkeMystim
Produkt vekt (g)150
InkludertAvstandsstykke, Navnelapper, Hengelås med nøkler, Hengelåser til engangsbruk, Prøve med glidemiddel, Instruksjoner, Oppbevaringsboks
Indre dybde (cm)8
Elastisk indre diameterNei
Omkrets (cm)16
PrimærmaterialeABS-plast
FargeKlar
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Italiensk, Nederlandsk
SKU13790
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Den ultimate underkastelsen
PaulC - 2. aug. 2018
Når du tar på deg Public Enemy No 1 og gir nųkkelen til partneren din, må du vęre klar over at du ikke har kontroll over ting lenger. Det tar litt tid å lęre seg å sette den på ordentlig, og en mindre hengelås av bedre kvalitet enn den som fųlger med anbefales. Du kan gå på toalettet mens du har den på, men det svir litt, så vent gjerne. Når du er koblet til MyStim, får partneren din 100 % kontroll over deg, fra skånsom stimulering til nådelųs korrigering. Min Domina elsker det absolutt, og jeg har fått mange timer med nytelse for pengene. Et must for alle som liker BDSM
0
Flotte leker
Anonymous - 13. mar. 2024
Virkelig kult konsept og også ganske godt utført design. Fungerer bra som kyskhetsbelte - men det er selvfølgelig muligheten til å koble til en e-stim-enhet som gjør dette produktet spesielt spennende å leke med. Jeg var bekymret for at min billige knock-off-enhet ville være kompatibel med - men det er den faktisk! Fin finish, fin oppbevaringsboks - alt i alt et godt kjøp. Min eneste innvending er at selve spennen og plastpinnen som brukes som en del av låsemekanismen ikke er laget av et solid nok materiale.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Mystim Pubic Enemy No1

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 1 445,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful