TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Mystim Pubic Enemy No1 Kyskhetsbelte Sølv var 1

Mystim Pubic Enemy No1 Kyskhetsbelte Sølv

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Ønsker du å få en pirrende og intens elektrosex opplevelse, som på en og samme tid får deg i støtet og gir nytelsesfull smerte? Da er Mystim Pubic Enemy No1 et must for deg.

Kyskhetsbeltet sikrer at du ikke kan få ereksjon, hvilket på en og samme tid føles smertelig, ydmykende og ekstremt pirrende. Det kan brukes som det er alene, men kan også tilkobles et elektroapparat for ekstra intens og pirrende opplevelse, hvor din dominant kan disiplinere og straffe deg med strømstøt.

Det eksklusive kyskhetsbeltet er spesialdesignet og er en utgave i sølv, etter det originale Mystim Pubic Enemy No1, som er verdens første elektrosex kyskhetsbelte. Penisburet er designet slik at du kan stadig urinere og ejakulere når du har det på, hvilket gjør det mulig å ha det på over lenger tid.

Mystim Pubic Enemy No1 Silver Edition har en innvendig lengde på 8,2 cm og en diameter på 3,4 cm ved åpningen. Bakstykkets diameter kan justeres fra 3,3 cm til 5,2 cm. Det følger også med en ledning som kan tilkobles penisburet og et elektroapparat. Det hele kommer også i en stilig oppbevaringsveske med glidelås, som dessuten inneholder en hengelås i metall og fem plastlåser med individuelle numre.

OBS: For å benytte Mystim Pubic Enemy No1 til elektrosex, skal du kjøpe et elektroapparat, som f.eks. Mystim Pure Vibes, Mystim Tension Lover eller Rimba Digital Elektrosex Box.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful