Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Naturtro Dildo med Fjernkontroll var 1

Naturtro Dildo med Fjernkontroll

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Ønsker du en naturtro stimulering som du kan nyte håndsfritt? Så er denne Naturtro Dildo Med Fjernbetjening ideell for deg. Dildoen har realistisk form og størrelse. Den har en sugekopp i bunnen som du kan sette fast på jevne og harde overflater, slik at du kan nyte den uten hender.

Denne Naturtro Dildo er i en lys farge og har en årete overflate, og er laget i et mykt og fleksibelt materiale som gjør at den minner veldig om den ekte varen. Du kan også nyte deilige vibrasjoner i to forskjellige intensiteter, som enkelt styres ved hjelp av fjernbetjeningen som medfølger. Vibrasjonene starter midt i skaftet og beveger seg både ut mot spissen og ned mot bunnen. Du blir dermed virkelig stimulert i takt med dildoens bevegelser.

For å gjøre opplevelsen optimal og innføringen mest mulig behagelig, anbefaler vi at dildoen brukes sammen med et vannbasert glidemiddel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Mulig litt hard i kantene
Mister T - 17. mar. 2020
Prøvde denne samme med min kjære, men det var noe vanskelig å få slappet helt av for å nyte denne, var nesten så den var litt for hard for analt bruk. Det var dog gode og fyldige vibrasjoner.
Bare en fantastisk dildo
Anonymous - 12. feb. 2017
Størrelsen er imponerende, materialet er mykt og behagelig, sugekoppen og vibrasjonsfunksjonen med fjernkontroll - alt du kan ønske deg i en tryllestav. Ikke mye negativt å si, vibrasjonen kunne vært sterkere. Anbefales på det sterkeste for både menn og kvinner!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Jeg kaller ham "paven".
Anonymous - 3. jun. 2018
Et flott produkt. Størrelsen er akkurat passe. Sugekoppen er litt svak til tider, men det gjør ikke noe. Vibrasjonsnivåene er passende varierte, selv om puffen noen ganger går tom. Dildoen føles ekte og er passe fleksibel. Fin å slikke på hvis du vil ha litt mer nytelse. Jeg er en mann selv, men produktet er absolutt flott, kanskje enda bedre for kvinner. Min nye partner "Papi".
Maskinoversettelse fra sinful.fi
God størrelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Et leketøy i god størrelse. Materialet er også behagelig og lett å rengjøre. Veldig enkel å bruke fjernkontrollen for vibrasjonen og vibrasjonskraften var tilstrekkelig. Jeg anbefaler den.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Favorittleke
Anonymous - 13. mar. 2024
Stor og solid. Selv en liten vibrasjon gjør susen. Batteriene holder lenge, i hvert fall når du har koblet fra ledningen hver gang du stopper. Jeg anbefaler den.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Vakker
Anonymous - 6. jun. 2021
Det er stort, så det anbefales ikke for nybegynnere.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Jeg elsker det!
Anonymous - 13. mar. 2024
Da jeg først fikk den, var den litt større enn forventet. Ved første gangs bruk føltes hodet litt for hardt, men med mer glidemiddel gir dildoen en veldig fin opplevelse! Vibratoren er litt i høyeste laget når det gjelder støynivå, men hastigheten og kraften veier opp for det!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Beste
Anonymous - 13. mar. 2024
Den absolutt beste dildoen jeg har prøvd. Med denne har jeg tatt squirting til et helt nytt nivå! Det eneste negative er at sugepluggen ikke alltid samarbeider.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Den beste dildoen noensinne
Anonymous - 1. dec. 2020
Dette er uten tvil den BESTE dildo jeg noensinne har kommet over i hele mitt liv. Ser ut og føles veldig bra, spesielt når den er inne i deg ;) vibrasjon og størrelse er bare perfekt for nybegynnere eller mer erfarne individer. Jeg anbefaler alle som leser dette; KJØP DEN ASAP!!!! Du kommer ikke til å angre <3
Maskinoversettelse fra sinful.se
Wow
Anonymous - 13. mar. 2024
Det beste jeg har prøvd kom på 4 minutter
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful