Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Nexus iStim Elektrosex Apparat var 1

Oversikt

Nexus iStim er et digitalt elektrosexapparat som gir deg muligheten til å prøve ny og pirrende stimulering. Når et elektrosexleketøy kobles til iStim kan du stimulere de mest erogene sonene på kroppen ved hjelp av elektriske impulser. Stimuleringen føles som en mellomting mellom en varmende vibrator og elektrisk summing. Nexus iStim har to kanaler slik at du kan tilkoble flere elektroder på en gang og styre dem hver for seg. Apparatet har syv forhåndsinnstilte programmer og kan i tillegg styres manuelt. Hvis du ønsker andre elektroopplevelser enn dem du får med de fire selvfestende elektrodene finnes det dildoer, plugger og annet tilbehør her på Sinful.no. F.eks kan du koble til enten Nexus Titus, Glide, Neo, Excel eller Vibro til elektroapparatet, ved hjelp av de tre tilbehørene som følger med produktet.

Husk å starte forsiktig, da Nexus iStim kan gi sterke elektriske impulser. Må ikke benyttes av gravide, folk med pacemaker, ovenpå metallimplementater og rundt midjen. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Nexus iStim Elektrosex Apparat

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful