NEXUS

NEXUS produserer hovedsaklig sexleketøy for analstimuli. Designet er stilrent og maskulint, og selv om produktene appellerer til menn, passer de både for menn, kvinner og par. NEXUS produktene kjennetegnes av sin kvalitet og holdbarhet. Sexleketøyene er fremstilt av silikon, og er dermed veldig myke, fleksible og enkle å bruke. Og sortimentet inneholder også hygieneprodukter som en analdusj, sånn at du er godt dekket inn både før og etter leken. De appellerer både til deg som kanskje ikke tidligere har turt begi seg ut på det store sexleketøysmarkedet, men også til deg som er helt uerfaren. Nexus er ganske enkelt for alle. 

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 48 produkter
Du har sett 42 av 48 produkter
Vis flere

Nexus - stilrent high end sexleketøy for anal nytelse

Britisk luksus

Nexus er navnet på et utrolig populært merke, som har spesialisert seg i å designe luksuriøse produkter for anal stimulering. Da de ble grunnlagt i 2005 hadde de ett særlig mål: å produsere flottere, bedre og mer stilrene (og stuerene) sexleker for menn. Grunnleggerne mente nemlig, at det manglet leketøy til menn som kunne matche det store utvalget som finnes på markedet for kvinner. Nexus’ store gjennombrudd kom i 2007, kun to år etter at de ble grunnlagt, og har siden da mottatt flere store priser for de anatomisk korrekte prostatastimulatorene de har blitt så kjente for.
Designet er stilrent og maskulint, og appellerer både til menn som kanskje ikke tidligere har turt begi seg ut på det store sexleketøysmarkedet, men også til de helt uerfarne. Nexus er ganske enkelt for alle.

Gjennomtenkte materialer og former

Helt siden de startet har Nexus hatt fokus på å velge gode kvalitetsmaterialer til produktene sine, som gjør at du ikke trenger å være bekymret uansett hvor mye og ofte du bruker dem. Siden mange av Nexus’ produkter er designet for anal bruk, har de også valgt at mange av overflatene er ikke-porøse, og du kan derfor være sikker på at bakterier og lignende ikke fester seg til produktene, om du rengjør dem etter anvisning.

Noe annet Nexus er kjent for, er den spesielle formen de har utviklet til analstimulatorene. Den lett bøyde s-formen bidrar til en stimulering som også uten motor føles svært pirrende. Produktene egner seg både til sololek og til sex med en partner. Bruker du dem under sex med en partner, vil den spesielle formen gjøre at du blir stimulert av dine egne bevegelser. Dette er en av grunnene til at Nexus, som blant annet består av et dedikert team av designere og ingeniører, regnes som én av markedets fremste utviklere av leketøy til anal stimulering.

Nexus er også for kvinner

Nexus Vibro var produsentens neste skudd på stammen som tok markedet med storm. Vibro er en prostata stimulator med en unik microchip med fem innebygde vibrasjonsmønstre, som tar anal nytelse til svimlende nye høyder. Og ikke nok med at Vibros skaft er utstyrt med pirrende riller, som gir deg en mye mer intens penetreringsopplevelse, så har de kyndige ingeniørene også utviklet en liten rund metallkule, som kiler og stimulerer mellomkjøttet og gir ekstra stimulering og dypere orgasmer. Selv om Nexus opprinnelig ble utviklet for det maskuline segmentet, fikk anal-glade kvinner rundt om i hele verden raskt øynene opp for produktene. For det er jo ikke kun menn som setter pris på raffinert bruk av patentert teknologi, kombinert med funksjonalitet og holdbare materialer.
Det estetiske designet, med smakfulle, ergonomiske former, er uten tvil noe av det som har medvirket til at merket har fått en hurtig vekst i den kvinnelige fanskare. Det har til og med blitt så populært at de har lansert en hel serie med feminine erotiske produkter også. Det er med andre ord ikke noe å vente på - gå på oppdagelse i Nexus’ eksklusive univers allerede i dag.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no