TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
obaie Kinky Bondagesett var 1

obaie Kinky Bondagesett

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 649,00
Inkl. mva.

Oversikt

Med dette kinky bondagesettet fra obaie får dere alt dere trenger til å kunne fordype dere i bondagens mørke og nytelsesfulle univers.

Settet har 5 deler som kan brukes til avstraffelse, fiksering og sanselek. Samtlige deler av laget av imitert, svart skinn av høy kvalitet.

Nyt den tilfredsstillende lyden når du smekker baken til partneren din med den frekke spanking-padlen. Den er dessuten perfekt for deg som gjerne vil legge litt ekstra kraft i slagene dine.

Du kan fiksere den undedanige med de kraftige håndleddsmansjettene, så du får fritt spillerom. Mansjettene passer spesielt godt sammen med det medfølgende øyenbindet. På den måten får du full kontroll over partneren din, samtidig som hans eller hennes sanser skjerpes, slik at enhver berøring blir enda mer intens.

Hvis dere vil ha en ekstra kinky opplevelse, kan dere finne frem deres nye silikongag. Ballen er laget av helstøpt silikon, mens remmen er laget av imitert lær - i likhet med settes andre deler. Gag-en passer perfekt i munnen og sørger for at den underdanige forblir stille under hele seansen.

Samtlige deler i settet, der det er nødvendig, kan justeres så de passer til alle størrelser.

Dere bestemmer selv om dere vil leke med produktene hver for seg, eller om dere vil ha den fulle opplevelsen med alle 5 produkter på én gang.

MerkeobaieProdukt vekt (g)650InkludertPaddle, Ball gag, Bind for øynene, Flogger, HåndleddsmansjetterFull lengde (cm)15Bredde (cm)6.5Omkrets (cm)58PrimærmaterialePU-skinnFargeSvartSpråk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk , NederlandskSKU23082
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
For en natt!
For en natt! Hvis du har fantasier om å gjųre mange dårlige ting mot partneren din, hjelper disse med å oppfylle disse fantasiene. Det smidige skinnet gjųr d... Les mer
Madam N - 10. jan. 2021

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful