TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Obsessive Pussycat Kostyme var 1

Obsessive Pussycat Kostyme

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Forfør verden som Catwoman i dette frekke Pussycat-kostymet fra Obsessive. Et opplagt valg til den neste utkledningsfesten eller til en festlig anledning hvor ting gjerne skal være ekstra frekke. 

Settet består av et stilrent korsett i lakk, med en flott, skinnende overflate. Korsettet lukkes foran med snører og sikrer en god passform. Designet er minimalistisk og rått. Perfekt til deg som ønsker seg det enkle, men samtidig med litt kant.

De mange delene med tilbehør gir deg det komplette look, hvor choker og belte er i matchende lakk, og står i fin konstrast til trusen, hansker og lange strømper i skinnende nylon. Prikken over i'en er det svarte ørene i plysj. Med dem er det ingen tvil om at du er katten med power. 

Hvis du vil bevare den skinnende overflaten i lakk, skal du vaske og oppbevare den separat. Dermed forhindrer du at andre tekstiler smitter av på korsettet og omvendt.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful