TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
OhMiBod lovelife cuddle G-Spot Vibrator var 1

OhMiBod lovelife cuddle G-Spot Vibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

LoveLife Cuddle er en lekker og oppladbar G-punktsvibrator fra OhMiBods nye "Lovelife" serie. Den er perfekt til deg som ønsker å prøve g-punktsstimulering for første gang, eller deg som ønsker stimulering som ikke er for fyldig. Den er 2-3 cm bred og en av våres smaleste g-punktsvibratorer. Vibratoren er bøyd og er laget i et fast materiale, som gir deg målrettet stimulering av g-punktet. Den har en myk silikon overflate som blir ekstra deilig hvis du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel.  Cuddle har syv forskjellige vibrasjonsprogrammer som er enkle å velge mellom. Du starter/slukker vibratoren ved å holde inne knappen som har en bølgestrek i 2-4 sekunder. Med den samme knappen, kan du velge det programmet du vil bruke, og pluss- og minus knappene brukes for å justere vibrasjonenens styrke. Vibratoren lades opp med USB-laderen som følger med. Etter bruk kan vibratoren rengjøres med en fuktig klut og evt. en Sexleketøysrengjøring. Prisvinner: I 2014 vant OhMiBod en Red Dot design pris, for seriens produktdesigns. 

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful