TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
TESTVINNER
OhMiBod LoveLife Flex Vaginakuler var 1

OhMiBod LoveLife Flex Vaginakuler

På lager

Levering: 2-5 hverdager

469,00 kr
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.

Oversikt

OhMiBod LoveLife Flex er et eksklusivt sett med tre vaginakuler av forskjellig størrelse og vekt. Vaginakulene kan hjelpe deg med å få en sterkere og sunnere bekkenbunn, som vil gi økt sexlyst og sensitivitet i skjeden. Bekkenbunnstrening anbefales av jordmørdre, sexeksperter og gynekologer. Vaginakulene er laget i silikon som gir dem en glatt og myk overflate. Vi anbefaler at du samtidig bruker et godt vannbasert glidemiddel, for at innføring og uttrekkingen av kulene blir mest mulig behagelig.

Hvis det er første gang du prøver vaginakuler, skal du starte med det største hjertet. Den har lavest vekt, som gjør det enklere for deg å holde den på plass. Innvendig har den en geisha kule som skifter tyngdepunkt når du beveger deg. Dermed aktiveres musklene og du får en effektiv trening.

Det lille hjertet brukes når det store hjerte ikke gir nok utfordringer. Dette hjertet er tyngre enn det store, som gjør det vanskeligere å holde det oppe. De to sammenhengene hjertene er den tyngste vaginakulen og den som er vanskeligst å holde på plass. Denne brukes når du har trent en del og når du ønsker størst mulig utfordring. Prisvinner: I 2014 vant OhMiBod en Red Dot Design pris for Lovelife seriens produktdesigns. 

For å vite mere om hvordan man trener bekkenbunnen på mest effektiv måte, anbefaler vi at du leser vårt blogg innlegg: Bekkenbunnstrening - Guide til trening av bekkenbunnnen.

Etter bruk rengjøres LoveLife Flex med varmt vann og evt. en Sexleketøysrengjøring.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful