Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
OhMiBod LoveLife Flex Vaginakuler var 1

OhMiBod LoveLife Flex Vaginakuler

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 499,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

OhMiBod LoveLife Flex er et eksklusivt sett med tre vaginakuler av forskjellig størrelse og vekt. Vaginakulene kan hjelpe deg med å få en sterkere og sunnere bekkenbunn, som vil gi økt sexlyst og sensitivitet i skjeden. Bekkenbunnstrening anbefales av jordmørdre, sexeksperter og gynekologer. Vaginakulene er laget i silikon som gir dem en glatt og myk overflate. Vi anbefaler at du samtidig bruker et godt vannbasert glidemiddel, for at innføring og uttrekkingen av kulene blir mest mulig behagelig.

Hvis det er første gang du prøver vaginakuler, skal du starte med det største hjertet. Den har lavest vekt, som gjør det enklere for deg å holde den på plass. Innvendig har den en geisha kule som skifter tyngdepunkt når du beveger deg. Dermed aktiveres musklene og du får en effektiv trening.

Det lille hjertet brukes når det store hjerte ikke gir nok utfordringer. Dette hjertet er tyngre enn det store, som gjør det vanskeligere å holde det oppe. De to sammenhengene hjertene er den tyngste vaginakulen og den som er vanskeligst å holde på plass. Denne brukes når du har trent en del og når du ønsker størst mulig utfordring. Prisvinner: I 2014 vant OhMiBod en Red Dot Design pris for Lovelife seriens produktdesigns. 

For å vite mere om hvordan man trener bekkenbunnen på mest effektiv måte, anbefaler vi at du leser vårt blogg innlegg: Bekkenbunnstrening - Guide til trening av bekkenbunnnen.

Etter bruk rengjøres LoveLife Flex med varmt vann og evt. en Sexleketøysrengjøring.

MerkeOhMiBod
Full lengde (cm)14.6
Innførbar lengde (cm)5.6
Diameter (cm)3.2
FargeRosa
Anbefalt glidemiddelVannbasert
SKU13838
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Gode kegelkuler når du har fųdt
Nemsi - 1. may. 2020
Etter fųdselen ble jeg anbefalt av jordmoren min å trene bekkenbunnen. Valget ble dette. Må si jeg er ganske fornųyd med produktet. Dette setter er en god start.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful