Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Ouch! Elegant Analplugg var 1

Ouch! Elegant Analplugg

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Ouch! Elegant Analplugg er perfekt til deg som ønsker en liten og flott analplugg, med et stilrent design. Pluggen er laget i metall, slik at du er sikret fast og effektiv stimulasjon, og den er fomet slik at den er ekel og behagelig å innføre. Den svarte analpluggen har en fot, som gjør det enkelt å styre pluggen og som sikrer at den holder seg der hvor den skal være. dere bunnen er Ouch! Elegant Buttplug pyntet med en simili-diamant, som har en diameter på 2 cm. Diamanten gjør analpluggen flott og feminin. Ouch! Elegant Buttplug er laget i metall, sat den har en god tyngde, som gjør den ekstra pirrende. Fordi den er laget i stål, kan den fint brukes til temperaturleker; Prøv f.eks. å avkjøle eller varme pluggen, opp i vannbad, i ca 10 minutter, før bruk. Sjekk alltid temperaturen på leketøyet, før den anvendes intimt.

Kroppen produserer ikke naturlig gliddemiddel analt, sat det er alltid en god idé å samtidig bruke et godt analt glidemiddel med Ouch! Elegant Buttplug. Dette vil også gjøre innføringen av analpluggen mer behagelig. Etter bruk burde du rengjøre sexleketøyet ditt med varmt vann og evt. en Sexleketøys Rengjøring.

Mål: Ouch! Elegant Buttplug er 8,5 cm lang, hvor 6,5 cm kan innføres. Den har en diameter på 2,7 cm og veier 71 g.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful