Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Ouch! Mansjetter til Håndledd og Ankler var 1

Ouch! Mansjetter til Håndledd og Ankler

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Ouch! Mansjetter for Håndledd og Ankler, er et sett med fire mansjetter, som kan brukes til å samle håndledd og ankler. De fire mansjettene er festet med karabinkroker og kan derfor brukes sammen, eller hver for seg. Det er en stor metallring i hver mansjett, som kan brukes til å binde dem fast til noe, som f.eks. sengen med en stropp. Settet er perfekt til både bindeleker og harde bondage leker. De solide mansjettene har en glatt overflate på begge sider og er defor behagelige å bruke. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Wow!
Ikke helt nybegynner - 13. mar. 2020
Jeg er ikke akkurat nybegynner når det kommer til bruk av restraints, men jeg har aldri eid det som ble brukt selv. Jeg bestemte meg derfor å kjøpe dette fordi det var billig, så kunne jeg se om jeg muligens skal oppgradere når jeg har fått brukt det litt. Men WOW! Da jeg åpnet pakken merket jeg allerede på lukten at det var kvalitet. Det luktet ordentlig lær, og metallet klirret hærlig. Jeg prøvde det jo selvfølgelig på, da jeg fortsatt hadde litt tvil på om det kunne holde meg, siden jeg er over gjennomsnittet sterk, og har ødelagt leketøy før. Disse mansjettene og ankelholderne lot seg ikke Rikke engang! Jeg rev og slet med all min makt, men det satt som støpt! Helt fantastisk produkt, spesielt med tanke på prisen! Jeg plages også av og til med at varer jeg bestiller kommer så sent fram, men det tok bare 3 dager å få pakken! Kommer definitivt til å bestille mer fra siden her.
Nydelig kvalitet og pirrende nytelse
Maya - 14. aug. 2016
Disse mansjettene er fantastisk laget og flotte. Bare det å se partneren din bundet opp i dem er pirrende. I tillegg er kvaliteten topp. De er fine og myke å ha på mens du er helt bundet og prisgitt den andres fantasi og kraft. Kan anbefales på alle måter.
0
Ta imot
Säpäs7374 - 30. sep. 2020
Vi fųlte oss begge opphisset, uavhengig av hvem av oss den ble brukt på. Enkel å oppbevare.
0
Pent eksteriųr, men litt bųyd.
Matte - 16. sep. 2019
Mansjettene gir et solid fųrsteinntrykk og ifųlge andre er de behagelige å ha på. Kvaliteten på ringene og lųkkene er imidlertid alt annet enn akseptabel ... det fungerer virkelig dårlig faktisk.
0
Alt det morsomme
Anonymous - 10. jul. 2021
Holder seg godt på plass
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful