Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Ovo B11 Vibratorring var 1

Oversikt

Ovo B11 Vibratorring er en super penisring for dere som elsker følelsen av vibrasjoner rundt klitoris og penisroten. Selve ringen er ergonomisk designet og er ekstra bred øverst på penisringen. Det gjør det enklere å oppnå klitorisstimulering under leken. Materialet er fleksibelt og har en fløyelsmyk overflate. Ovo B11 er en støysvak penisring med ett konstant vibrasjonsnivå. Ringen er også dusjtett så dere kan ta dem med i dusjen og nyte vibrasjonene der.  Inkludert i pakken: 2 stk utskiftbare LR41-batterier. Ovo B11 er 100% fri fra ftalater og er produsert i Tyskland. Produsenten tilbyr en 15 årsgaranti på produktet - les mer på pakken. I 2013 vant Ovo B11 en Red Dot Design Award for det stilrene og pene designet.  Når du kjøper Ovo B11 Vibratorring, anbefaler vi deg å også kjøpe: - En vannbasert glidekrem til sexleketøy. - En sexleketøysrens.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
It is what I have expected
Deea - 29. jan. 2018
It is what I have expected
Førstegangskjøp
Anonymous - 13. mar. 2024
Ringen er enkel å ta på og materialet føles veldig behagelig. Vibrasjonene er fine, men du må ligge veldig tett og stille for at hun virkelig skal få noe ut av den. Den er veldig enkel å rengjøre, og det er supersmart at du kan ta ut vibratoren. Den er et flott supplement til et morsomt sexliv, men sannsynligvis ikke den første ringen du bør kjøpe.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Ovo B11 Vibratorring

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful