TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Ovo B11 Vibratorring var 1

Ovo B11 Vibratorring

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Ovo B11 Vibratorring er en super penisring for dere som elsker følelsen av vibrasjoner rundt klitoris og penisroten. Selve ringen er ergonomisk designet og er ekstra bred øverst på penisringen. Det gjør det enklere å oppnå klitorisstimulering under leken. Materialet er fleksibelt og har en fløyelsmyk overflate. Ovo B11 er en støysvak penisring med ett konstant vibrasjonsnivå. Ringen er også dusjtett så dere kan ta dem med i dusjen og nyte vibrasjonene der.  Inkludert i pakken: 2 stk utskiftbare LR41-batterier. Ovo B11 er 100% fri fra ftalater og er produsert i Tyskland. Produsenten tilbyr en 15 årsgaranti på produktet - les mer på pakken. I 2013 vant Ovo B11 en Red Dot Design Award for det stilrene og pene designet.  Når du kjøper Ovo B11 Vibratorring, anbefaler vi deg å også kjøpe: - En vannbasert glidekrem til sexleketøy. - En sexleketøysrens.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful