Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Ovo F10 Dildovibrator var 1

Oversikt

Ovo F10 er den perfekte dildo vibratoren til deg, som ønsker en effektiv dildo med et lekkert design. F10's design har nemlig vunnet et Red Dot Design pris. Dildovibratoren er laget i et fast materiale, som gir deg målrettet stimulering og er sprutsikker, slik at du kan nyte den i dusjen. Den må ikke legges under vann. For å starte/slukke vibratoren, skal du holde den nederste knappen inne i 3 sekunder. For å skifte mellom vibrasjonene, trykker du kort på knappene. Merk: Ovo F10 bruker 2 stk. AAA batterier, som selges separat. Ovo produseres i Tyskland og produsenten gir 15 års garanti på produktet - les mere på pakken. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bare toppen
Anonymous - 8. feb. 2018
Det var verdt å investere i en litt dyrere leke. Den er fin og stille, og det er mange fargealternativer. De tre første er jevne vibrasjoner og de to siste er rytmisk skiftende. Personlig er jeg mer tilhenger av de jevne vibrasjonene, så de to siste brukes mindre. Leken er helt nydelig i skjeden, på klitoris og i analområdet. Partneren min liker å leke med den sammen med meg! Produktet har gitt meg en helt ny dimensjon av orgasme på både klitoris og analområdet, noe som aldri har skjedd før! Materialet føles ikke for hardt inni, og formen ser enda bedre ut i virkeligheten, jeg måtte se på den en stund bare for å få den! Ulempen er at batteriene slites ut veldig raskt (eller at du bare bruker vibratoren "for" ofte) Jeg vil absolutt anbefale leketøyet til andre hvis du vil legge til nye dimensjoner til orgasmen din!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Luksusproblemer
Anonymous - 10. nov. 2017
I likhet med andre valgte jeg å kjøpe denne vibratoren som min aller første - og det har jeg ikke angret på! Når du holder den i hånden, føles det myke materialet litt rart, mens du kanskje lurer på metallet - men forskjellen mellom de to materialene er strålende når du først kommer i gang. Det tok litt tid å venne seg til den, men slik er det med førstegangsvibratorer, som med så mye annet - man må prøve noen ganger før man får taket på det. Jeg har opplevd at den slår seg av et par ganger under onani, men ellers har det ikke vært det minste problem med den. Det har vært kjempegøy å bruke den både sammen med partneren min og alene - men når jeg først har fått taket på den, kommer jeg altfor fort. Det er et stort luksusproblem, og jeg håper andre har det samme problemet!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Stilig design
Anonymous - 3. oct. 2018
Ovo F10 er en veldig fin dildo som du ikke er flau over. Den har det nydeligste designet, noe som nok solgte den til meg :-P Den er stilig og enkel å håndtere. Ovo er veldig enkel å betjene, og det er helt topp at den har forskjellige vibrasjoner, slik at man enkelt og raskt kan bytte "program" hvis man blir lei av det samme "suuuuuuuuuuumm" Den kan ikke bare bli kraftigere i styrke, men også bytte program, slik at man får en annen "melodi" :-P Det synes jeg er et stort pluss :-) Ovo F10 dildo-vibrator anbefales på det varmeste herfra!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Wow, wow, wow
Anonymous - 13. mar. 2024
Flott design, gode vibrasjoner, enkel å bruke, orgasme hver gang - hva er det ikke å like! Anbefales på det sterkeste.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
En luksuriøs opplevelse til prisen
Anonymous - 7. aug. 2019
Den er helt nydelig. Designet er veldig fint, og materialet er fantastisk.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Perfekt gave
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er den perfekte gaven til din første dildo, eller til noen som er mer opptatt av det tradisjonelle. Det er ikke flaut å ha den i skuffen hvis noen skulle finne den. Den er enkel, vakker og elegant, og da gjør det ingenting at den endelig ligger fremme. Den har noen kraftige vibrasjoner som du svakt kan høre.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
bare... WOW
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er helt ny i bruk av sexleketøy, så jeg valgte å kjøpe denne Ovo F10 dildo-vibratoren fordi den ikke så for "skummel" ut når man er ny. Og jeg har bare lovord til overs for den! Jeg er så fornøyd med den - den er lett å komme i gang med, det er et flott materiale og de 5 vibrasjonsinnstillingene er alle perfekte for forskjellige bruksområder. Den er også ganske fin, så jeg skammer meg ikke over den. Jeg har noen ganger hatt vanskelig for å få orgasme under sex eller onani, men ved hjelp av denne Ovo F10 har jeg fått orgasme hver gang. Jeg har brukt den både alene og sammen med kjæresten min :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Ovo F10 Dildovibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful