Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
PA-5000 Kyskhetsbelte for Prince Albert-piercing var 1

Oversikt

PA-5000 Kyskhetsbelte med Prins Albert Piercing, gir deg muligheten til å bruke piercingen til å feste kyskhetsbeltet. Det er diskré og behagelig å ha på, og den ligner mest et smykke. Buret fås i 3 forskjellige størrelser (se under) og det har en innebygget lås. I tillegg til buret, får du en forlenger, en skinn snor, to nøkler, et svart etui med glidelås og 9 kroker til Prins Albert Piercingen. De 9 kroker har 3 forskjellige diametre, og tre forskjellige tykkelser innen de respektive diametrene, slik at det er enkelt for deg å finne kroken som passer deg perfekt. Slik bruker du PA-5000:

Bind skinn snoren fast i piercingen din og la enden av snoren falle gjennom buret, slik at den kan brukes til å guide penis inn i buret. Smør evt. litt glidemiddel på penis, for å gjøre påsetningen mere behagelig. Sett penis inn i buret og sørg for at penishodet sitter utenfor buret. Trekk huden på skaftet tilbake, mot kroppen, slik at huden er glatt under buret. Ta ut piercingen din og innsett kroken, som passer deg best. Vri buret, slik at kroken presses ned i burets innebygde låsemekanisme. Hvis du ønsker et lengere bur, kan du bruke den medfølgende forlengeren. Det anbefales at du bruker 2 stk. 1,5 cm lagt vanntett tape, på hver side av buret, for å holde forlengeren fast. Du kan bruke den på denne måten, i ca en uke. Hvis du ønsker å bruke forlengeren permanten, kan du evt. lime fast forlengeren, med en dråpe lim på hver side. Husk å la limet tørke helt, før du bruker buret.   Finn riktig størrelse: Når penis er slapp, trekker du penis frem og måler skaftets diameter. Velg en størrelse, som er en anelse større en penis. 

Størrelser: 

- S: 2,54 cm

- M: 2,86 cm

- L:  3,18 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Vinner
Anonymous - 13. mar. 2024
Det beste buret hvis du er piercet
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Flott å kombinere piercing med kyskhetsbelte
Anonymous - 13. mar. 2024
Etter å ha lekt med tilpasningen av kyskhetsbeltet har jeg brukt leketøyet i 14 dager. PA har ikke vært plagsomt, og jeg bruker det i hverdagen.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

PA-5000 Kyskhetsbelte for Prince Albert-piercing

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful