Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Passion Engel catsuit var 1

Oversikt

Ikle deg denne utfordrende catsuiten fra Passion når du vil vise fram din frekkeste side til partneren din.

Det transparente stoffet gir et frekt innblikk til dine mest intime områder og får samtidig satt gang i din partners fanatasi.

Catsuiten smyger seg langs kroppens konturer og fremhever dine feminine former på best mulig vis. De delikate blondene retter dessuten oppmerksomheten mot dine erogene soner og med åpningen i skrittet kan partneren din enkelt få tilgang til "godene".

Catsuiten er laget av 80% polyamid, 20% elastan og fås i størrelsen one size.

MerkePassion
StørrelseOne Size
PrimærmaterialePA (polyamid)
FargeSvart
VaskeanvisningVaskes for hånd i kaldt vann
Undertøy egenskaperBunnløs, Tøyelig
Språk på emballasjeEngelsk
SKU21309
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Powerful
Gemini - 18. dec. 2019
Wow. Er kjempe fornøyd med denne catsuiten. Den satt som et skudd. Føler meg virkelig sexy i den. Var usikker på om jeg ville være komfortabel i den, men den både føltes behagelig på kroppen og så kjempe sexy ut på. Gjett om kjæresten fikk seg en fin førjulspresang der. Denne catsuiten fikk meg til å føle meg powerful, som en gudinne. Anbefales. Jeg er et sted mellom small og medium og kan derfor ikke svare på hvordan den vil være i str for en som er L. Men den er ganske elastisk. Var redd den ville se stygg ut over brystene siden det ikke er noen korsett/bh funksjon, men den satt veldig fint. Første gang en tar den på vil jeg anbefale å forsiktig spre nettingen. Den kan være litt sårbar på midterste punkt i utringningen og på noen punkter hvor strømpene har et hukk mellom det som ser ut som strømpeholdere. Jeg forsterket disse med pittelitt blank neglelakk da jeg av erfaring ofte ender opp med raknede strømper. Har derfor ikke hatt problemer med en eneste skade på nettingen og drakten tåler diverse yoga positurer, for å si det på den måten. Billig var den og!!!!!
Hųykvalitets antrekk
Elisa - 4. mar. 2021
Jeg ble overrasket over kvaliteten. Et virkelig behagelig og vakkert sensuelt antrekk, passer godt selv når min egen overkropp er xs/s og nedre del m. Nydelig varmt og behagelig materiale. Jeg ville kjųpt det igjen!
0
Sexy
Anonymous - 2. feb. 2022
Menn liker disse antrekkene. Kvinner bør se skjønnhet i øynene. Invester i deg selv. Det er det en mann liker. Litt lidenskap for musikk.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Dårlig materiale
Anonymous - 13. mar. 2024
Elsker catsuits mer enn noe annet på jorden - men må innrømme at det er synd at materialet ikke kan holde mer enn en gang - min satte seg fast i nettet på noen steder der det ikke skulle, og størrelsen er riktig - jeg bruker størrelse s eller 36.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Passion Engel catsuit

Velg Størrelse:
One Size
Størrelsesguide
kr 209,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful