Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Passion Pointer Oppladbar Massasjestav var 1

Passion Pointer Oppladbar Massasjestav

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Passion Pointer er en kraftig oppladbar, 2-speed, massasjestav. Den har et mykt og rundt hode, som gir en avslappende massasje av muskler og kraftig pirring av intime områder.

I motsetning til massasjeapparater med ledning, har du frihet til alle typer bevegelser, da den er oppladbar.

Passion Pointer er en av de mest populære Magic Wand vibrator, og den er spesielt kjent fra serien Sex og Singelliv.

Fordeler:

- Kan nytes av både kvinner, menn og par.

- To hastigheter, 5000 rpm og 6000 rpm. Du kan derfor velge mellom myk og mild eller sterk og hard stimulasjon.

- Oppladbar slik at du ikke trenger å stresse med å skifte batterier.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fint nok
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjæresten min og jeg har brukt den mye, og jeg kan lett få henne til å komme opptil 10 ganger. det er imidlertid noen ting jeg ikke er helt fornøyd med. den bråker veldig, den er ikke veldig lett å rengjøre og det siste er nok en smakssak, men selve hodet er på en fjær og kan gi etter, noe jeg ikke liker.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
multifunksjonell
Anonymous - 13. mar. 2024
Den gjør jobben sin på klitoris, men kan også brukes ved skjedeinngangen for å forberede skjeden, kan brukes som forspill til analsex da den løsner opp bakdelen og kan også brukes på brystvortene!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Orgasme garantert!
Anonymous - 7. jan. 2012
Passion Pointer har herlige kraftige vibrasjoner som virkelig kan kjennes! Det er 2 hastigheter på det jeg vil kalle medium og høy. Vibratoren kan bare brukes utvendig da den ikke er vanntett og man må være litt forsiktig når man rengjør den. Designet er kanskje ikke så sexy, men på den annen side kan vennen vår ligge uten at noen fniser. :) Det er en liten "sveis" rundt midten av hodet, men den er ikke merkbar. Pekeren er relativt stillegående, så den kan brukes selv med gjester i huset. Hvis du sliter med orgasmer, er dette et av de beste produktene på markedet for å avhjelpe "problemet". :) Hvis du er en av dem som har lett for å få orgasme, er dette en flott vibrator for en quickie, men også for lengre lek og de store klitorisorgasmer. Den kan selvfølgelig også brukes andre steder på kroppen. Husk et godt glidemiddel. Pointer kan brukes av både menn og kvinner. Hvis du foretrekker funksjonalitet fremfor design, er Passion Pointer et godt valg av klitorisvibrator. Og så er den dessuten billig. :) God fornøyelse!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Absolutt orgasmegaranti
Anonymous - 13. mar. 2024
Absolutt orgasmegaranti - og misunnelsesgaranti; kjæresten din vil også bruke den. Det store, faste, men myke hodet er overraskende smidig og svært behagelig mot huden. Absorberer raskt kroppsvarmen. Det er lett å forstå hvorfor det er denne typen massasjeapparat som brukes i den klassiske amerikanske "orgasmetreningsfilmen". Holder lenge etter lading og er lett å rengjøre.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Et ekte sprøyteverktøy
Anonymous - 13. mar. 2024
Et virkelig super sexleketøy som anbefales på det sterkeste. Og superrask levering også.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Spill selv eller la mannen din hjelpe deg
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg synes dette er et fantastisk produkt. Jeg så det presentert på TV for flere år siden, i et program laget av Joan Ørting. Jeg kjøpte den med en gang og har ikke hatt behov for en annen leke siden. Nå er massasjestaven min i ferd med å gå ut på dato - (og den har som sagt holdt i flere år... 5 tror jeg...) og jeg har nettopp kjøpt erstatningen for den gamle - en identisk... Den er fantastisk fordi den er så stor at den ikke bare masserer klitoris, men også hele området rundt. I tillegg er den så enkel å bruke at kjæresten eller mannen din også vil kunne bruke den på deg uten å være i tvil om at "han treffer riktig sted"... Et annet pluss er at mannen min kan bruke den av og til... Nå tenker du kanskje... Hva? Og nei, ikke til seksuelle formål. Han lider mye av kramper, men hvis han bare får denne kraftige vibratoren på stedet, løser krampen seg opp på "null komma niks". Et lite minus... Når batteriet er i ferd med å bli oppbrukt, blir den mindre kraftig... Men da er det bare å slå på strømmen, så lover jeg at den kommer i gang igjen... Den er behagelig mot huden og når raskt samme temperatur som deg. Jeg er en av de jentene som har hatt vanskelig for å få orgasme... Ikke nå lenger... Takket være denne vibratoren... Jeg anbefaler den på det varmeste til alle...
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Noisemakers
Anonymous - 13. mar. 2024
Til tross for positive anmeldelser lever den ikke opp til forventningene mine. For det første bråker den så mye at det er umulig å komme i stemning, for det andre er det nesten ingen forskjell mellom trinn 1 og 2, og sist, men ikke minst, er den utrolig klønete.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful