Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Petits Joujoux En tur til Athen massasjelys var 1

Oversikt

Tenn alle slags flammer ved å starte med dette massasjelyset fra Petits Joujoux som bringer luksusen av aromatisk velvære rett inn i ditt eget hjem.

La lyset brenne i noen minutter for å la en god mengde voks smelte, og hell det over partneren din og start den sensuelle velværebehandlingen mens rommet fylles med det søte afrodisiakumet av musk og patchouli-aromaer.

Voksen er beriket med jojobaolje og sheasmør og er det perfekte tilskuddet til en sensuell kveld full av romantisk preg.

MerkePetits Joujoux
Volum (ml)45
IngredienserSimmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Elaeis Guineensis (Plam) Kernel Oil, Parfum (Fragrance)
DuftLilje, Musk
GlidemiddelbaseOljebasert
Glidemiddel egenskaperMed duft, Stimulerende
FargeHvit
EgenskaperInneholder økologiske ingredienser, Bruk ikke sammen med latekskondomer, Vegansk
Språk på emballasjeEngelsk, Tysk
SKU24531
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Romantisk opplevelse
Anna - 25. feb. 2022
Jeg var litt bekymret at den kommer å være veldig varm eller søle mye, men det har vært utrolig god romantisk opplevelse. Den lukter fantastisk og føles overhodet ikke voks-aktig når den smelter. Temperaturen er pirrende men ikke brennende. Huden kjennes myk flere dager etter. Vil definitivt gjøre dette flere ganger
Duften er den beste delen
Anonymous - 10. nov. 2021
Herlig duft, men personlig kunne jeg tenkt meg at den ikke var så sterk. Den er fin nok til å massere med - den er akkurat passe glatt/fettete, og dessverre tar det veldig lang tid før den tørker inn når man er ferdig. Den legger seg som en hinne over huden og er fettete veldig lenge, noe som faktisk er irriterende. Duften sitter også igjen lenge. Jeg er glad for at vi brukte den på sengen og ikke sofaen, for duften forsvant først da alle trekkene var vasket. Den er imidlertid veldig god å bruke som både håndkrem og leppepomade uten at lyset er på. Og så er duften akkurat passe til helkroppsmassasje. Krukken den kommer i kan begrense duften mellom hver gang du bruker den, så lenge du sørger for å tørke av kantene før du lukker den. Alt i alt et ok kjøp som kan bidra til å sette en viss stemning, men et produkt som bør brukes litt restriktivt (med mindre du elsker at hele huset lukter i mange dager).
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Petits Joujoux En tur til Athen massasjelys

kr 84,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful