TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
PicoBong Transformer Dobbel Parvibrator var 1

PicoBong Transformer Dobbel Parvibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Her er et sexleketøy som virkelig kan gi futt på soveværelset og ikke minst i fantasien.  Transformer fra PicoBong er en vibrator med mange forskjellige funksjoner, siden den kan formes og bøyes på alle mulige måter alt etter hva dere foretrekker: en rabbit, penisring, klitorisvibrator, g-punktsvibrator, prostatavibrator, dobbeldildo... Denne kan virkelig oppfylle alle slags ønsker.  Transformer er laget i silikon, som føles både mykt og fast, men samtidig holder den formen, uansett hvordan dere vender og vrir på den. Den kan også vibrere på 10 forskjellige måter, som kan bidra til å gjøre opplevelsen enda frekkere og mer pirrende.  Dere styrer enkelt vibrasjonene fra selve vibratoren, og den er utstyrt med en motor i hver ende, som kan vibrere samtidig eller uavhengig av hverandre. Som en ekstra bonus er den også utstyrt med en knapp som heter "M" - som står for Maximum Power, og starter vibratoren på maksimal vibrasjonsnivå, hvis dere trenger et ekstra spark.  Vibratoren lades opp via USB, så dere slipper å styre med batterier. Den er vanntett, så den kan også enkelt tas med i dusjen eller badkar.  Den rengjøres enkelt med en sexleketøysrengjøring, og skyll den etterfølgende under varmt vann, så er den klar til neste gang dere vil leke. 
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful