Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Roto-Bator Ass Roterende Onaniprodukt til Menn var 1

Oversikt

Roto-Bator Ass er et automatisk onaniprodukt til deg som gjerne vil skjemmes bort. Len deg tilbake og la de pirrende rotasjonene ta deg hele veien.

Det deilig stramme, nuppete sleevet med anusåpning stimulerer deg i takt med de forskjellige rotasjonene.

Du skifter enkelt mellom hele 3 hastigheter og 7 rotasjonsmønster, alt etter hvor intens opplevelse du ønsker.

Når innersiden av Roto-Bator roterer forbi de runde metallkulene ytterst, presses sleevet inn mot penisen din, slik at du merker den nuppete teksturen enda bedre.

Roto-Bator er laget i klar plast, slik at du eller partneren din kan se hvordan penisen din blir større og hardere, jo nærmere du kommer det uungåelige, eksplosive klimakset.

Bruker 4 AA-batteri (følger ikke med).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bortkastede penger
Anonymous - 1. jun. 2019
Det er vanskelig å komme inn, fordi penis tetter hullet og utvider hylsen, slik at motoren ikke kan rotere rundt den. Jeg hadde en viss suksess med å ta hylsen ut av maskinen, for da kunne jeg komprimere den før jeg prøvde å komme inn, og da var det også mulig å presse ut resten av luften hvis det fortsatt var noe igjen. Så kunne jeg sette den tilbake i maskinen mens jeg hadde den på meg og slå på rotasjonene, noe som bare resulterte i en masse motorstøy som jeg ikke hadde noen glede av, siden hylsen ikke ble presset særlig mye. Selvfølgelig kan det være at penisen min ikke er bred nok til å bruke dette produktet, men hvis den var det, er jeg ikke sikker på at det ville være mulig å komme inn i den, da den ikke er så elastisk i åpningen. Og til slutt fant jeg ut at jeg hadde best hell med å bruke hylsen uten motor, da den trange åpningen gjorde at den trakk seg mye sammen rundt hodet på vei ut, men da syntes jeg det var lettere og bedre å bare bruke en vanlig fleshlight.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Roto-Bator Ass Roterende Onaniprodukt til Menn

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful