TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
PlayPool Wet Laken med Høy Kant var 1

PlayPool Wet Laken med Høy Kant

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Liker du våte erotiske leker? Hvis du fantaserer om erotisk massasje med oljer, eller delikate leker med f.eks. krem, champagne eller isterninger, så er PlayPool perfekt til deg. PlayPool er et godt alternativ til vanlig lateks- og gummilaken. Det spesielle med PlayPool er at den har en 10 cm høy kant, som sikrer at oljen, champagnen eller vannet ikke renner over ut på gulvet eller i sengen. Sett den f.eks på sengen, stuegulvet eller andre steder hvor dere vil leke. Lakenet er laget i slitesterkt svart vinyl (samme materiale som badedyr). På hver langside er det et håndtak, som gir mulighet til å holde fast, bære den, eller bli bundet fast i.  Etter leken rengjøres PlayPool med mild uparfymert såpe og en fuktig klut. Den kan også skylles i dusjen, med kroppstemperert vann. PlayPool måler 200 x 140 cm. Den blåses opp med munnen eller en pumpe. Inkludert: Reperasjons-sett og oppbevaringspose. 

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful