TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
 • TickRask og diskret levering
 • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Pleasure Sex Leketøyssett var 1

Pleasure Sex Leketøyssett

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Vil dere eksperimentere med sexleketøy for aller første gang? Da er Pleasure Sex Leketøyssett det perfekte produktet for dere.   Pleasure Sex Leketøyssett inneholder mange forskjellige produkter dere kan bruke for å utforske hverandre, og få større nytelse sammen. Med Pleasure Sex Leketøyssett får dere:

 • * Et pirrende Vibrator-Egg, med trinnløs innstilling. Egget styres med fjernbetjening, og med den i hånden har dere full kontroll på hverandres nytelse.
 • * Et svart blindfold i kunstskinn, med mykt stoff innvendig og elastiske stropper.Et blindfold gjør leken langt mer pirrende, da frarøvelsen av synet skjerper de andre sansene, og berøringer og stimuli oppleves mer intense.
 • * To Mansjetter i kunstskinn, med mykt stoff innvendig.
 • * En Penisring med vibrator, som er svært fleksibel og passer til de aller fleste menn. Ringer forsterker ereksjonen, og gjør penis hardere og mer fyldig, samtidig som vibrasjonene gjør stimulasjonen mer intens.
 • * En Svart Dildo-Vibrator i matt utførelse og ruglet overflate. Dildovibratoren har trinnløs innstilling av vibrasjonsstyrken, og kan brukes både vaginalt og analt.Vibratoren bør alltid rengjøres grundig etter bruk, spesielt etter anal bruk.
 • * Et sett Vaginalkuler, som hver har en Geisha-kule innvendig, som ruller rundt når du beveger deg, og gir en ekstra dimensjon til stimuleringen.
 • * Et fleksibelt og pirrende Penis-Sleeve med knopper, som gjør stimuleringen under samleie mer intensiv.
 • * En Analplugg i svart plastikk, med krummet design og håndtak. Pluggen kan brukes av både han og henne.
 • * En kort hjerteformet pisk, til lette klaps og slag, og forførende berøringer. I den andre enden av pisken sitter det en mye og pirrende fjær, perfekt til å kile og opphisse.
 • * To brystklemmer i metall, med justerbar klemmestyrke. Klemmene er utstyrt med to små bjeller, slik at man kan høre at brukeren beveger seg.

Med dette flotte leketøyssettet, er utstyret på plass for å sikre dere en masse spennende sexopplevelser.Vi anbefaler dere å bruke et vannbasert glidemiddel for å få mest ut av produktene i dette settet. Målene på de forskjellige leketøyene står under ""Detaljer"".

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful