TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
PMV20 Tone G-punktsvibrator var 1

PMV20 Tone G-punktsvibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Ta orgasmene dine til nye høyder med den lekesyke G-punktsvibratoren PMV20 Tone.

Den unike vibratoren har et fargerikt design som legger opp til morsomme alenestunder under lakenet. Vibratoren har 2 kraftige motorer og hele 13 vibrasjonsinnstillinger som du kan leke deg med.

PMV20 Tone har en særegen form med en fleksibel spiss som målrettet stimulerer G-punket ditt. Skaftet har dessuten et bølgete design som gir en ekstra pirrende følelse når du fører vibratoren opp og ned i skjeden. Bølgene ender i en forhøyning som kiler det sensitive klitorisområdet ditt, så du kan oppleve dobbel stimulering og en nytelse du aldri før har kjent maken til.

Nederst på skaftet finner du et praktisk håndtak som gir et godt grep rundt vibratoren for en mer behagelig opplevelse. På håndtaket sitter det 3 knapper som du kan bruke til å bytte mellom de 13 herlige vibrasjonsinnstillingene.

I tillegg er vibratoren vanntett og kan dermed bli med inn i dusjen eller badekaret. Når vibratoren omsider løper tom for strøm lades den opp med den tilhørende USB-kabelen.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful