Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Pocket Darkroom Kontaktlinser var 1

Oversikt

Pocket Darkroom Kontaktlinser gir deg opplevelsen av å være inne i et darkroom. Kontaktlinsene er svarte og stenger lyset ute, slik de andre sansene våkner og berøringer blir derfor mere intense. Kontaktlinsene kan brukes i stedet for et blindfold og er perfekt til deg som ikke har plass eller mulighet for å lage ditt eget mørkerom. Husk god håndhygiene når du setter i kontaktlinsene og når du fjerner dem igjen. Rengjør dem etter bruk, i vann eller evt. med en kontaktlineres. Pakken inneholder 2 stk. Pocket Darkroom Kontaktlinser, som kan brukes opp til 300 ganger.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
en opplevelse
Anonymous - 10. jul. 2015
Pocket Darkroom er en flott opplevelse og prøv å være forsiktig i noen timer hva de kan gjøre er å stenge ut det meste av lyset, men ikke alt som jeg kanskje hadde forventet at du kan se lys hvis det er sterkt, men hvis du snur øynene raskt, kommer de litt bak viklingen betyr at i et kort øyeblikk kan du faktisk se litt selv om du har dem i kan ødelegge opplevelsen for noen, men det går lettere når de må ut igjen for prisen jeg kanskje hadde håpet på litt mer væske i brillene og linsene er heller ikke lett å få ut uten å helle det hele ut
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Pocket Darkroom Kontaktlinser

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful