Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Polar Jade Jadeegg Large var 1

Oversikt

Gjør ditt erotiske liv enda mer intenst og levende med Polar Jade jadeegget. 

Bruk det flotte bekkenbunnsegget til intim Yoni-massasje (indre massasje av vagina), til effektiv trening av dine erogene soner eller til sensuell lek sammen med en partner. 

Allerede etter kort tids regelmessig bruk vil du oppleve økt følsomhet, bedre muskelkontroll og en strammere, mer nytelsesfull opplevelse under samleie. 

Mentalt hjelper yoni-øvelsene med egget deg dessuten til å komme i annerledes og god kontakt med din indre, feminine seksualitet. 

Fremstil av ekte, kanadisk jade. I asiatiske kulturer har jade gjennom flere hundre år blitt koblet sammen med nettopp kvinnens kjønnsorgan og seksualitet, og det er dessuten snakk om et svært hardt materiale, som du kan være sikker på er splint- og rustfritt.

Egget har et borret hull gjennom midten, slik at man kan feste en snor gjennom det, og også enkelt bytte ut denne snoren ved behov. Snoren gjør det enkelt å ta ut egget. 

Finnes i tre størrelser. Jo mindre erfaring du har med bruk av Kegel-egg eller bekkenbunnskuler, jo større egg skal du ha. Med sine 5 cm og en vekt på 100 gram er denne størrelsen large, og derfor svært velegnet til nybegynnere. 

Merk: Fordi jade er et naturprodukt kan fargen avvike en smule fra det avbildede. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Yoni-egg
Anonymous - 12. sep. 2019
Så fornøyd med Jade egget mitt. Har gjort Yoni-yoga med det i, og alt gikk så bra. Lett å tre en tråd gjennom hvis du vil. Litt for tidlig å si hvordan resultatet ble fordi det er som å trene andre muskler i kroppen, det tar tid. Men veldig fornøyd
Maskinoversettelse fra sinful.se

Polar Jade Jadeegg Large

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful