Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Porta Muff Onaniprodukt var 1

Porta Muff Onaniprodukt

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Vibrerende Porta Muff er en ny og lekker utgave av det populære Porta Muff onaniproduktet. Det myke sleevet, som etterligner følelsen av en kvinne og vil helt sikkert gi deg en deilig og fornøyelig opplevelse.

Porta Muff Onaniprodukt består av et blått plasthylster, hvor det ligger et mykt sleeve i naturtro og mykt materiale. For at sleevet skal føles mest realistisk når du trenger inn i det, anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. Sleevet vil stramme rundt penisen din, og når du beveger det frem og tilbake vil den innvendige strukturen gi deg en pirrende og stimulerende massasje.

Når du er ferdig med å bruke Porta Muff Onaniprodukt, bør du ta ut sleevet og vaske det med varmt vann og eventuelt en sexleketøysrengjøring. Det blå hylsteret, som sleevet sitter i, må ikke vaskes under vannkranen, men kan tørkes av innvendig med en fuktig klut.

Det følger med en prøve av glidemiddel, 4 ml, som vil gjøre opplevelsen med Porta Muff Onaniprodukt enda mere realistisk. Ønsker du å kjøpe en større flaske med glidemiddel, skal du sørge for at det er et vannbasert glidemiddel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God og billig
Anonymous - 11. jul. 2012
Det er et flott leketøy som virkelig gjør deg fornøyd og gir en god orgasme. Ganske bra materiale, ingenting å klage på i det hele tatt. Det fungerer som det skal :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful