Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
PowerBullet Breeze Flow Vibrator var 1

PowerBullet Breeze Flow Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

PowerBullet Breeze Flow Vibrator er perfekt for deg som vil prøve en vibrator for første gang. Det kan nemlig være en stor fordel å starte med en liten og smal vibrator slik som PowerBullet Flow Vibrator. 

Den lange, smale formen er perfekt til massasje og stimulering av klitoris og skjeden.  Du kan skifte mellom de tre forskjellige vibrasjonsnivåene med en enkel knapp i enden, som også fungerer som av/på-knapp.  PowerBullet Breeze Flow Vibrator er vanntett, så du kan gjerne ta den med i dusjen. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God vibrator til en god pris
K - 2. jan. 2018
Fint materiale og lett å rengjųre. Veldig stille på alle 3 nivåer. Bra for både nybegynnere og erfarne brukere. Definitivt en veldig fin vibrator for prisen.
0
En hyggelig liten venn
Lovebug - 8. jun. 2015
Som budsjettstudent kan det vęre vanskelig å brukemye penger på ting som sexleketųy. Dette er imidlertid ganske greit, og selv om det krevde litt tilvenning, det ble tilfredsstillende. Jeg hadde en noe kraftigere vibrator fra fųr, så ble litt skuffet i starten – Men prųver du litt og finner ut hva som fungerer best for deg, skuffer den ikke. Den er superenkel å bruke, og bruker ikke så veldig mye batteri – jeg kjųpte mine fųr jul 2014, og den bruker fortsatt de fųrste batteriene som kom med. Den er liten, fin og diskret, selv om den har et par individuelle problemer, og selv om den ikke er sęrlig kraftig, fungerer den fint. Materialet er veldig fint og det fųles ikke ubehagelig hardt :) Har imidlertid hatt et par problemer med den - jeg kan ikke bytte mellom hastighetene på min, den fungerer kun på en, som har vęrt et problem siden dag én. Den hadde også i lang tid begynt å vibrere helt tilfeldig og siden jeg for eksempel fortsatt bor med familie fųrte det til noen litt kjipe situasjoner. Den er ikke fullt så stille som beskrivelsen sier, men du kan ikke hųre den gjennom veggene (etter hva jeg har erfart) under bruk. Vil anbefale til de fleste nybegynnere :)
0
Super powerbullet hvis du har hųrselstap
M. - 28. jan. 2015
Og ellers kan du få det til ved regelmessig bruk. Lengre enn de fleste andre kuler og det gjųr bruken mer ;-) Den har en ok glatt overflate og er veldig enkel å rengjųre. Vibrasjonene er gode, ikke for raske, men heller ikke for sakte. Eneste minus sett fra mitt perspektiv er stųynivået, selv med vibratoren under dynen lager den mye lyd. Hadde det bråket mindre hadde jeg gitt den en soleklar femmer.
0
Veldig gųy og bra
madaxmud - 24. jan. 2013
Selve produktet er veldig stilrent, det er noen nydelige materialer og du kan ikke se på det hva det er ... Jeg har ikke hatt full glede av det, men jeg og partneren min har hatt det veldig gųy med det og jeg har vęrt veldig fornųyd med det når han ikke er hjemme ... Den er stille nok, så hvis du trenger litt moro for deg selv eller som et par, er dette et veldig bra produkt ...
0
Nybegynner
A - 16. jan. 2013
Dette er fųrste gang jeg har prųvd og kjųpt en vibrator. Men den kan anbefales til andre, stor glede, fųler virkelig at jeg får noe ut av å bruke den. Den bråker kanskje litt, men ellers er den bare deilig å bruke!
0
Fingertykk nål
Anonymous - 13. mar. 2024
Kanskje ikke vibrasjonene jeg forventet. Passer fint til klitoris, men gir ingen effektiv orgasme. Selve den fingertykke pikken brummer ganske ineffektivt i skjeden.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Det fungerer godt
Anonymous - 13. mar. 2024
Fin liten vibrator som er relativt stille. Ikke så sterke vibrasjoner, men likevel et diskret og nyttig leketøy. Liker den.
Maskinoversettelse fra sinful.se
beste investering.
Anonymous - 7. nov. 2012
Hvis du aldri har fått orgasme før... stol på meg, kjøp denne... Jeg synes den er god... men den bråker litt. Og det synes jeg er et minus.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Uskyldige blikk, vill glede
Anonymous - 13. mar. 2024
Som beskrevet i overskriften har Flow Vibrator et veldig søtt og uskyldig utseende. Smart for håndvesken din, og den er veldig diskret - mer som en kulepenn! Den bråker litt, men ikke på en forstyrrende måte. Fin og enkel å bruke, lett å rengjøre og å få orgasme med! Alt i alt vel verdt pengene!
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful