Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Vibrator var 1

Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Vibrator

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 779,00kr 662,15
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Glem alt du (tror du) vet om små, delikate sommerfugler. Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe leverer intens stimulering – du har ikke opplevd liknende.

Vibrasjonene fordeler seg effektivt ut gjennom sommerfuglhodet og vingene, slik at både klitoris og kjønnsleppene dine blir pirret på en helt unik måte. Den stillegående vibratoren gir deg ekstra mange håndfrie lekemuligheter, enten du skulle befinne deg hjemme eller blant andre.

Vibratoren kan settes i den medfølgende G-strengen, men du kan også bruke en alminnelig truse. Du (eller din partner) kan skifte mellom vibrasjonene på sommerfuglen eller via appen Realov, som er tilgjengelig kostnadsfritt til iOS og Android.

Realov Lydia er laget av medisinsk silikon og har en silkemyk overflate. Den kan føres inn ca. 7 cm og har en diameter på ca. 2,6 cm. Sommerfuglvibratoren er oppladbar, og den medfølgende G-strengen passer til en talje med en omkrets på 60-85 cm.

MerkeRealov
Produkt vekt (g)71
InkludertG-streng
Full lengde (cm)8.7
Innførbar lengde (cm)7
Diameter (cm)2.6
StrømkildeUSB-lader
Brukstid (min)240
Vibrasjonshastigher10
PrimærmaterialeSilikon
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeTysk , Fransk, Engelsk, Spansk, Nederlandsk, Kinesisk, Japansk, Italiensk
SKU15340
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Alt i alt ett produkt som fungerer
Larsen - 29. sep. 2021
Den levde opp til forventningene
Mangler nødstopp på app
Lolita - 13. apr. 2017
Helt grei til uerfarne kanskje. Men for meg svak vibb og ødeleggende at det ikke er av og på knapp på appen. Mister litt spenningen. Av produktet.. Men kanskje det kan oppgraderes av dere. Slik at den kan brukes offentlig. Men da må det gå Ann å slå den av. Uten å ta hendene nedi buksa
- Ring:
Louise - 23. nov. 2020
Virkelig ikke verdt pengene! Ikke engang i sengen.
0
Dårlig tilkobling og ekstremt hųyt
Shilo - 1. jul. 2020
Vibratoren er veldig hųylytt og jeg fikk veldig liten tilknytning så snart jeg klemte bena sammen De eneste gode tingene med den er materialet og designet Ikke verdt det
0
Ikke stille.
Joan - 8. sep. 2019
Ikke sęrlig behagelig å sitte på. Lager mye stųy. Kjųpt for å kunne bruke den når vi var ute og spiste eller på kino. Men produktet er langt fra stille som lovet. Den går raskt tom for strųm og etter 8-9 måneders bruk er den helt dųd. Dette er det andre apparatet jeg har kjųpt. Dårlig forbindelse til Ipone. Gir gode klitorisorgasmer
0
Fint, men vanskelig å bruke
Anonymous - 11. dec. 2018
Selve vibratoren fungerer bra og er av god kvalitet og stillegående nok til offentlig bruk, men mobilappen for fjernstyring er elendig. iPhone-versjonen mister forbindelsen hvis du tar på deg (selv tynne) bukser, og rekkevidden er bare noen få meter selv med bare bukser på. Android-versjonen har bedre rekkevidde, ca. 10 meter innendørs, men selve appen krasjer veldig ofte, og selv om den er bedre, er forbindelsen også sporadisk. Funksjonelt sett er det en fin enhet som er passe stillegående, og tilbakemeldingene tyder på at den føles veldig behagelig, men problemene med fjernkontrollen begrenser brukervennligheten litt. Vi har ikke hatt tid til å teste fjernkontrollen over internett.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
perfekt for erting og fornektelse
Anonymous - 12. mar. 2018
Vibratoren er kraftig og stillegående. Materialet er av høy kvalitet og behagelig å bruke. Avhengig av din egen kropp vil kanskje ikke alle kunne få orgasme av dette leketøyet, men det er veldig bra for "tease and denial"-lek. Android-appen kobles godt til, men det er sporadiske avbrudd, og du må starte vibratoren på nytt. Jeg trenger ikke fjernkontroll, så jeg vet ikke hvordan den takler det. Pris og kvalitet går hånd i hånd.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Lydia
Anonymous - 13. mar. 2024
Den kan ikke kobles til appen, den låter høyt, den er rett og slett ikke verdt pengene etter min mening.
Maskinoversettelse fra sinful.se
kanon
Anonymous - 13. mar. 2024
Fungerer veldig bra. Det eneste negative er at Bluetooth-tilkoblingen ikke er den beste. Hvis mobiltelefonen er mer enn 30 cm fra den, mister den signalet. Ellers enkel å bruke og gjør jobben sin
Maskinoversettelse fra sinful.se
Fantastisk produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er helt fantastisk
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful