TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Spar 30%
René Rofé Honey Love BH Sett var 1

René Rofé Honey Love BH Sett

På lager

Levering: 2-5 hverdager

579,00 kr405,30 kr
Inkl. mva.
Størrelsesguide

Oversikt

Du vil bli stjernen i showet med dette super sexy bomulls-undertøyssettet med svarte blonder fra René Rofé. Med flørtete blondestoff som pryder huden og en majestetisk blondemønstret krage, vil dette choker-BH-settet uten tvil vende hoder!

Med dette settet får du en spileløs triangelfront dekorert med vakre blonder som er gjennomsiktige for en frekk tyvtitt på brystene. Den festes enkelt bak med en G-krok og er designet med en stropp som glir lekent fra halsbåndet og ned mellom brystene før den går rundt livet. Med lite latt til fantasien, kan den sensuelle forventningen og trangen til å hekte av BH-en være sterk! Den samme elegansen har blitt lagt inn i den fantastiske, brasilianske korte underdelen som gir et guddommelig utseende til rumpekinnene med en ekstra forførende stroppe-detalj som pryder hoftene.

Dette settet vil få deg til å føle deg som en sensuell forfører som er klar til å skru opp varmen. Den er laget av 90% nylon og 10% elastan, og alle stroppene er lett strekkbare for en tettsittende passform.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful