Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Satisfyer Curvy 2+ App-controlled White Clitoral Stimulator var 1

Oversikt

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Flott!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg liker virkelig denne "vibratoren" er en trans fyr, så jeg var nysgjerrig på luftsugeteknologien, men visste ikke hvordan den ville passe over min tdick etter bunnvekst. Alle er forskjellige, men for meg passet den perfekt! Jeg tror ikke jeg noen gang har måttet gå over halvparten av styrken for å komme, den har også en vibrasjonsfunksjon, men jeg bruker dem som et supplement snarere enn som et salgsargument. Også veldig stille i de lavere styrkene, men øker raskt da. Også en av de få airsuction her som er kompatibel med appen! Noe som var et åpenbart salgsargument for meg, og med de nye oppdateringene fungerer det veldig bra med langdistansepartneren min i et annet land. Den er også billig, ikke engang på salg, men spesiell selv da.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Utrolig vakkert!
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er min første lufttrykkvibrator, fantastisk behagelig med sug og vibrasjoner. Godt batteri som varer ca 60min ved konstant bruk og lades enkelt med magnetiske fester. Den har gitt meg mange hyggelige stunder og er vel verdt pengene. Muligheten til å styre den med mobiltelefonen åpner for mange nye handsfree-øyeblikk. For eksempel solobondage og spennende bilturer ;) I appen kan du stille inn nøyaktig hvordan du vil ha det, enten appens egne programmer, dine egne eller ta del i andre brukeres delte avspillingsprogrammer (som jeg synes er den beste funksjonen).
Maskinoversettelse fra sinful.se

Satisfyer Curvy 2+ App-controlled White Clitoral Stimulator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful