Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Satisfyer Double Love Fjernstyrt Parvibrator var 1

Satisfyer Double Love Fjernstyrt Parvibrator

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 579,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Få dobbelt opp på nytelsen med denne app-kontrolerte parvibratoren fra Satisfyer inneholder et uendelig antall vibrasjonsmuliheter. Dette er noe som kan gi ekstra gode vibber mellom deg og din partner. 

Double Love har 10 forskjellige, deilige vibrasjonsmønstre når den er offline og et uendelig antall når den brukes sammen med appen. Den er laget av fløyelsmyk silikon og høykvalitetsmaterialer, en kombo som gjør at den føles himmelsk på huden, spesielt hvis den smøres inn i vannbasert glidemiddel først.

Med sin klassiske U-form og to kraftige motorer merker du raskt hvordan vibratoren kan gi mangfoldelige lag nytelse. Den tynne enden kan føres inn i vaginaen og stimmulerer G-punktet og penisen under samleie. Den andre delen sender deilige vibrasjoner direkte inn i lykkelandet ditt ved å vibrere og tykke på klitoris. 

Du kan ta styringen med fjernkontrollen for litt sexy foreplay eller som en del av selve akten. Takket være det vanntette designet kan du være eventyrlysten og få dobbelt opp i dysjen, badekaret eller et annet vått sted. 

Rengjør leken med varmt vann og mild såpe eller sexleketøyrens for optimal hygiene. 

MerkeSatisfyer
Produkt vekt (g)90
InkludertFjernkontroll
Full lengde (cm)19.5
Innførbar lengde (cm)8
Diameter (cm)3.5
Strømkilde1 x CR2025 (Inkludert), Magnetisk USB-lader
Vibrasjonshastigher10
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeTysk , Japansk, Kinesisk, Ukrainsk, Fransk, Russisk, Portugisisk, Italiensk, Engelsk, Spansk
SKU23189
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Vanskelig å få til
Kallenavn - 24. dec. 2022
Forsøket var ikke helt vellykka, vanskelig å bruke sammen. Passet ikke helt skikkelig, verken alene eller i lag
Helt ok
Ms94 - 15. aug. 2022
Helt ok produkt. Bluetooth faller litt ut innimellom.. vibrasjonene virker pirrende, men ikke mer enn det. Vi prøvde å bruke denne ute, fungerte greit nok, bortsett fra at signalet falt ut litt av og på. Ikke spesielt behagelig å sitte med over lengre tid. Anbefales heller ikke å gå rundt med denne, da det kan bli sårt
Uimponerende, men brukervennlig
Karoline - 17. jul. 2021
En veldig fin app og design av selve vibratoren. Vibrasjonene er imidlertid ikke sęrlig gode og har ikke vęrt i stand til å gi meg orgasme eller noe i nęrheten så langt. Det er morsomt å leke med en partner, men det tar litt moro unna når vibrasjonene ikke er så intense.
0
Skuffende - passer ikke til kroppsfasong
Anonymous - 3. jan. 2023
Denne doble stimulatoren passer ikke for oss. Den tilpasser seg ikke kroppsformen hennes, noe som gjør den vanskelig å bruke. Den er vanskelig å holde på plass. U-formen mangler fleksibilitet.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Gode vibrasjoner for begge
Anonymous - 13. mar. 2024
Det tok et par ganger å venne seg til den, men etter det var den helt fantastisk! Mobilappen gir deg så mye kontroll, og det er bare fantasien som setter grenser.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Satifier
Anonymous - 10. jan. 2021
Jeg synes det er bra, men jeg forstår fortsatt ikke hvordan man parer og bruker fjernkontrollen.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Satisfyer Double Love fjernstyrt parvibrator med fjernkontroll
Anonymous - 1. jan. 2022
et godt produkt
Maskinoversettelse fra sinful.se
Flott produkt til prisen
Anonymous - 3. feb. 2023
Alt i alt god kvalitet og veldig morsom å bruke. Kjæresten hadde mye moro med å stille inn ulike programmer og prøve ut forskjellige ting. Det er imidlertid et mysterium for oss begge hvordan det noen gang skulle være plass til ham mens han bruker produktet. Det er synd at man må holde en hånd på produktet for at det ikke skal skli ut. Også et godt tips: Bruk glidemiddel for å få den opp. Ellers gjør det sikkert jævlig vondt, siden materialet er av silikon.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Hva du kan forvente deg
Anonymous - 13. mar. 2024
Til prisen synes jeg den er rimelig. Det gjør den til et ok kjøp: Vi kan begge få litt glede av den når vi bruker den under samleie. Perfekt at den er oppladbar, så man slipper å bytte batteri osv. Minus: Vi kjøpte den mest for å leke med appen når vi skulle ut, og den hopper av Bluetooth eller wifi hvis du ikke fortsetter å bruke den, det tar kanskje 10 minutter og så må du ut av buksa og aktivere den igjen, noe som ødelegger ideen litt, spesielt hvis du sitter på en restaurant eller noe. Du kan imidlertid bruke en fjernkontroll, men den er ikke like diskret som en mobiltelefon. Men jeg tror nok vi kommer til å få en del bruk for den, så til prisen er det en fin leke med mange muligheter og enkel å bruke. Jeg kunne kanskje ønsket meg litt mer kraft. Jeg håper jeg finner en som fungerer perfekt uansett pris, for ideen er morsom.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Faller ut og treffer dårlig
Anonymous - 13. mar. 2024
Vibrasjonene er ok ved første øyekast. Det er imidlertid nesten umulig å få den til å sitte ordentlig og må holdes inne - ellers faller den ut.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful