TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Satisfyer Fabulous Four Air Pulse + Vibratorsett var 1

Satisfyer Fabulous Four Air Pulse + Vibratorsett

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Alle for en og en for alle! Ingen jomfu i nød som leter etter hjelp. Med Satisfyer Fabulous Four-settet har du alt du trenger for å hjelpe deg selv (og en heldig partner!). Settet inkluderer en luftpulsstimulator, en rabbitvibrator, en stavvibrator og en enkel, men kraftig standardvibrator.

Alle lekene er dekket av fløyelsmyk silikon, og trenger bare en skvett vannbasert glidemiddel for å komme i gang med dine smidige eventyr. Fest din valgte lekekamerat til den praktiske base, som har to knapper for å hjelpe deg å bla igjennom flere vibrasjonsmoduser. Vil du skifte gir? Vri og vend basen for å fjerne den, og fest den til en av de andre lekene.

The Fabulous Four er ertende buzzere som er ivrige etter å glede deg alene eller sammen med en partner. Prøv den rosa luftpulsstimulatoren og skjem bort brystvortene, og den saftige juvelen med pulseringene. Eller bruk den blå rabbitvibratoren, eller den gule vibratoren, for å stimulere de sensitive områdene både utenfor og inne i honningkrukken din. Bakdørsondering er også et alternativ.

Til slutt er det den lilla stavvibratoren, som er et klassisk allround massasjeunderverk som både stimulerer og slapper av din ømme kropp.

Rengjør sexleketøyet med varmt vann og mild såpe eller sexleketøysrens.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful