TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Satisfyer High Fly Fingervibrator var 1

Satisfyer High Fly Fingervibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Som en liten superstråle vil High Fly fingervibratoren fra Satisfyer ta deg med høyt over skorsteinstoppene med himmelske orgasmer. Denne lille vibratoren er perfekt for klitoris med en kraftig rumlende motor med 5 hastigheter og 7 mønstre som vil få kroppen din til å danse bedre enn selveste Justin Timberlake.

Formet som en jet, kan vibratoren dekke et 5 cm bredt område av vulvaen din med de små vingene som overfører lykksalige bølger til dine følsomme deler. For målrettet stimulering, plasser den i hendene til partneren din og bruk spissen til dette vidunderet til å stimulere klitoris, brystvorter eller andre erogene områder som lengter etter noen sterke, rumlende belønninger.

Designet i silkemykt silikon og ABS-plast, føles den fløyelsaktig på huden, spesielt hvis du tar noen av dine favoritt vannbaserte glidemidler med på festen. Fly helt til månen, dusjen eller soverommet med største selvfølgelighet, alene eller sammen med partneren din, takket være det petite, vanntette designet.

Den lades opp enkelt med den medfølgende USB-kabelen og kan vaskes med vann og mild såpe eller rens for sexleketøy for best mulig hygiene.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Anbefales!
Bra produkt! Trine - 30. mar. 2022
Skuffende
Håpet denne var bra fordi det er praktisk med små leketøy under sex, men vibrasjonene er aaaaalt for svake, pensjonerte denne relativt raskt. Forsåvidt litt kre... Les mer
Black mamba - 5. jan. 2022
Ok
Nei, det var en fiasko for meg som liker ganske kraftige vibrasjoner. Jeg synes virkelig ikke vibrasjonene er "kraftige". Jeg har en annen vibrator fra Satisfye... Les mer
Anna - 14. may. 2021

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful