TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Satisfyer Mono Flex Hvit Rabbitvibrator var 1

Satisfyer Mono Flex Hvit Rabbitvibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Få dobbelt så mye nytelse med Mono Flex Rabbivibrator fra Satisfyer, som kjærtegner både G-punktet og ditt følsomme klitorisområde.

Mono Flex har to kraftfulle motorer fordelt på skaftet og klitorisstimulatoren. De to motorene kan styres separat, så du kan velge om du vil ha vibrasjoner på begge steder samtidig, eller bare på ett sted av gangen.

De dype vibrasjonene kan styres med den innovative gratisappen Satisfyer Connect. Den åpner opp et hav av muligheter med sine uendelige vibrasjoner. Du kan dessuten designe dine egne vibrasjonsmønstre, eller la rytmen til din yndlingssang diktere vibrasjonene.

Hvis du vil oppleve vibratorens rumlende nytelse øyeblikkelig, har selve vibratoren 5 innstilllinger å velge mellom. Du kan styre vibrasjonene samt hvilken av de to motorene som skal stimulere deg med knappene nederst på skaftet.

Den flotte rabbitvibratoren har et elegant design med et feminint uttrykk. Og med sin ergonomiske og fleksible form, kan den tilpasse seg til nettopp din kropp. I tillegg har vibratoren en silkemyk overflate som føles svært bekvem mot huden.

Mono Flex er både vanntett, stillegående og kan lades opp når den går tom for strøm. En magnetisk USB-ladekabel følger med vibratoren. Det gir deg muligheten til å leke når som helst og hvor som helst.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful