Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Scandal Bed Restraints-sett var 1

Scandal Bed Restraints-sett

kr 729,00kr 619,65
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Scandal Bed Restraints er et eksklusivt bindesett til sengen, som har et pent og sostifikert design. Settet er ideelt til alle par som vil eksperimentere med bindeleker. Med dette settet er det mulig å forvandle sengen til en ekte bondageseng, hvor kontroll, nytelse og dominans er i fokus. Scandal Bed Restraints settet er en del av California Exotics’ Scandal serie, som er kjent for stoff med pent mønster og deres fokus på detaljer. Settet består av fire myke mansjetter, som er fóret på innsiden, slik at de er behagelige å ha på. Mansjettene lukkes med borrelås og kan justeres til å kunne passe håndledd og ankler i alle størrelser. Mansjettene festes til en stropp, som igjen er festet til en tverstropp som er skjult under sengen. Deretter kan du enkelt feste hendene og benene til sengen. Mansjettene kan tas av stroppene, slik at de kan brukes alene. For å vekke sansene til live, kan du med fordel bruke Bed Restraints sammen med f.eks et blindfold og en myk flogger pisk. Merk: Alle stroppene i dette settet er justerbare og passer derfor til senger i alle størrelser.

MerkeCalExotics
Sub-brandScandal
Produkt vekt (g)500
InkludertMansjetter
Full lengde (cm)152.2
Bredde (cm)5
PrimærmaterialePolyester
FargeSvart
Språk på emballasjeTysk , Nederlandsk, Engelsk, Dansk, Russisk, Italiensk, Fransk, Spansk, Gresk
SKU13899
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God passform til stor seng
Vidfarer - 27. jan. 2020
Vi slet litt med å finne et resraints-sett til en god pris til vår 180-dobbeltseng. Men dette passer veldig fint! Myke og gode fester til ankler og håndledd. Lett og montere under sengen og fint å bare slenge mansjettene under overmadrassen når de ikke er i bruk. Kunne dog tenkt oss mansjetter av lær, men det kan vi kjøpe neste gang.
Stilig luksus
Michael - 14. may. 2021
Etter veldig god veiledning fra Sinful, valgte jeg dette settet for vår fųrste bondage-opplevelse. Jeg valgte settet fremfor et litt billigere og det er jeg bare glad for. Mansjettene er stilige, myke og komfortable, og de ser også ut til å vęre veldig slitesterke. At settet i tillegg enkelt kan gjemmes bort under madrassen er perfekt, for det gjųr at det like gjerne kan finnes igjen når stemningen er der. Fųrste gang vi brukte settet var fantastisk og definitivt ikke siste :-)
0
Perfekt for oss!
Patrik - 28. dec. 2020
Behagelig å ha på og holder for "mild" bondage. Hadde jeg ųnsket å komme meg fri, hadde karabinkroken gitt seg, tror jeg. Men som sagt kjekt å bruke og spennende for oss begge.
0
Bedre enn forventet.
Tobbe - 23. nov. 2020
Du bųr alltid ha prisen i bakhodet når du anmelder, og da er det vel vanskelig å finne noe bedre? Enkel å ta med seg og det er mange alternativer for andre fester. Det er ikke for rųft spill eller lignende, men du kan ikke forvente det for denne prisen. Hvis du vil prųve denne typen bondage anbefaler jeg dette til å begynne med, men snart vil du nok ha noe litt mer avansert.
0
Umiddelbar suksess!
Axa - 18. dec. 2014
Vanligvis fųles illustrasjonen på emballasjen til sexleketųy ganske fjern fra virkeligheten på ulike måter, men her må jeg si at den virkelig illustrerer resultatet veldig bra! Det ble en total suksess med kjęresten! Lenkene fųles fine og luksuriųse med en mild B/D-stemning. Gode å kombinere med bind for ųynene.
0
Test
Anonymous - 10. dec. 2022
Anslått
Maskinoversettelse fra sinful.se
Bindesett til sengen
Anonymous - 4. nov. 2023
Så bra at vi kjøpte en til til sommerhuset. Den passer perfekt under madrassen. Kona likte den røde fargen. Behagelig og enkel å håndtere. Spesielt god med massasjeolje.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Kinky
Anonymous - 13. mar. 2024
Morsomt med litt kinky. Føl deg litt i partnerens vold.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Kvalitet og valuta for pengene
Anonymous - 13. mar. 2024
T: Virkelig morsomt Bindset som gir en god mulighet til å variere hvordan du binder partneren din i sengen, passer perfekt under madrassen i vår 180x 210cm seng. Eneste mangelen er at spennene løsner litt når man trekker mot spenningen, men i det store og hele et veldig bra produkt som passer for nybegynnere og folk som setter pris på litt mildere bondage. F: Definitivt et nivå opp hvis du vil ha noe som er mer restriktivt enn f.eks. håndjern - et fint sett å starte med i din bondage-reise. Håndjernene er behagelige å ha på, gnager ikke og du kan variere måten du er bundet på. Kanskje ikke for de mer innbitte/ville lekene, men kan motstås på en koselig måte!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Fungerer perfekt.
Anonymous - 13. mar. 2024
Nøyaktig som beskrevet.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful