Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Scandal Flogger Pisk 56 cm. var 1

Oversikt

Scandal Flogger Pisk gir deg muligheten til å realisere dine SM fantasier, med pirrende dask og sensuelle slag. Frynsene på pisken er laget av kunstskinn og slår ikke hardt, derfor er Flogger pisken spesielt velegnet til deg som vil eksperimentere med spanking for første gang. Denne floggerpisken er en del av California Exotics’ Scandal serie, som er kjendetegnet for stoffet med de vakre mønstrene og deres fokus på detaljer. Med Scandal Flogger får du en 56 cm lang pirrende pisk, med 43 frynser som vil svinge i takt med bevegelsene dine.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kinky, men ustabil
Rasmus Raymond - 6. jan. 2019
Jeg kjųpte produktet sammen med kjęresten min, og vi ble glade da det kom med den veldig diskré pakken. Vi åpnet pakken, og startet med å sjekke ut floggeren, og ble enige om at det var denne vi skulle prųve fųrst. Senere på kvelden kom vi godt i gang og hun var Sub som hun pleier og vi ble enige om floggingen. Vi brukte den flittig men etter at vi hadde brukt den i noen måneder begynte den å frynse i "blomstskaftet" så nå er det gaffatapet rundt hele håndtaket og fungerer helt uten problem. Alt i alt et godt og billig alternativ til de dyre modellene
0
Flogger for skandaler
Anonymous - 13. mar. 2024
Superbra materiale, akkurat passe lengde. Materialet er veldig behagelig for oss begge, fint materiale mot huden og føles ikke falskt. Litt tykkere så føles ikke så billig, men litt luksuriøst kinky.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Scandal Flogger Pisk 56 cm.

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful