TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Seven til Midnight Babydoll Sett Blå var 1

Seven til Midnight Babydoll Sett Blå

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 599,00
Inkl. mva.
Velg Størrelse:
S/M
L/XL
XL/2XL
3XL/4XL
Størrelsesguide

Oversikt

Dette settet inneholder en blå babydoll og en matchende g-streng. Settet er fra Seven til Midnight og har et sensuelt og feminint uttrykk med flotte blondedetaljer over brystet, hvilket også går igjen i den matchende trusen. 

Det brede blondestykket under brystet gir en mer figurnær neglisjé, og fremstår som mer sofistikert enn mange andre babydoll-modeller. Blondene er svært flotte og gir en pen og dyp utringning over brystet.

Resten av neglisjeen er fremstil i en gjennomsiktig kvalitet som gir deg en "see-through"-effekt inn til den matchende trusen. Baksiden er åpen fra blonden og ned. Kanten avrundes med ett blått bånd av sateng, som matcher sløyfen under brystet. 

Neglisjeens stropper kan justeres etter behov da de samles på ryggen. Dette gir en sexy og litt annerledes finish. 

Modellen finnes i fire ulike størrelser; S/M (str. 32-36), L/XL (str. 38-42), XL/2XL (str. 44-46) og 3XL/4XL (str. 48-50).

MerkeSeven 'til MidnightStørrelseS/MPrimærmaterialePA (polyamid)FargeBlåVaskeanvisningVaskes separat, Unngå tørketrommel, Unngå stryking, Ikke bruk blekemiddel, Vaskes for hånd i kaldt vannUndertøy egenskaperJusterbar, TøyeligSpråk på emballasjeEngelskSKU16012
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Alle kvinner burde kjųpe en.
Virkelig det fineste undertųyet jeg har brukt på evigheter. Jeg fųler meg sexy og attraktiv når jeg har det på meg, og partneren min elsker det minst like mye s... Les mer
Bable - 27. jul. 2017
God kvalitet, dårlig passform
Produktet er av god kvalitet og pent materiale. Alle delene hadde også fine detaljer. Et veldig bra produkt for de som verdsetter kvalitet og er villige til å b... Les mer
Louise - 24. aug. 2017

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful