Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Sevencreations Dildovibrator i Silikon - Large var 1

Oversikt

Sevencreations Dildovibrator i Silikon er en dildovibrator i størrelsen large, og er det ideelle sexleketøyet for deg som vil bli bortskjemt med deilige, vantette vibrasjoner. Siden vibratoren er 100% vanntett kan du nyte de 7 forskjellige vibrasjonsprogrammene uansett hvor du ønsker - også i dusjen.

Med Sevencreations Dildovibrator i Silikon får du tre konstante vibrasjonsprogrammer, ett stigende program og tre pulserende programmer. Det er derfor garantert en innstilling som passer perfekt til deg. Vibrasjonene kan også merkes ved skjedeåpningen.

Dildovibratoren har en myk men fast overflate, som gjør det enkelt å målrette stimuleringen. Det vil føles ekstra deilig sammen med et vannbasert glidemiddel og innføringen av dildovibratoren blir mer behagelig.

Merk: Sevencreations Stor Vanntett Dildovibrator bruker 2 stk. AA batterier som selges separat. Den er laget i 100% ftalatfri ABS-plast og silikon.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fornøyd
H - 22. feb. 2022
Helhetlig er veldig godt valg! Ble litt i tykkeste laget, skulle gjerne at den var bare noen millimeter slankere, men alt i alt så er den å anbefale
Meget fornøyd
VG - 31. jul. 2017
Gode vibrasjoner, lite lyd, bra materiale/ kvalitet, denne anbefales på det sterkeste
Flott
AA - 14. sep. 2020
Bedre enn forventet (Litt for stor for meg) men vibrasjonene er fantastiske, men det hadde vęrt fint med litt ekstra kraft i vibrasjonene. Lett å rengjųre og ellers veldig behagelig.
0
God kvalitet til en billig pris
Lider-line - 14. aug. 2019
Perfekt for de som ųnsker god fylde og fine vibrasjoner. Den har 7 forskjellige nivåer både med fart og forskjellige rytmer, som alle er veldig bra. Selve vibrasjonene kommer helt fra hodet og derfor er den også god å bruke på klitoris. Kan absolutt anbefales. Den er både god å bruke alene eller sammen med en partner. Den er laget av et tykt sterkt lag silikon, men med et mykt senter, så den er bųyelig og fleksibelt. Den lager litt stųy, men overdųves raskt av stųnn osv. Dette er uunngåelig med denne dildoen. Det stųrste problemet med den er at det er vanskelig å la vęre å bruke den konstant.
0
Den brede sorte
A - 4. aug. 2019
Den er veldig bred og den fyller godt, noe som er den enkleste måten (for meg) å få orgasme. Du tenker kanskje at du vil ha det gųy med den, men det tar ikke 2 minutter fųr du er ferdig, og det er flott! Så bred, svart og fin herfra
0
Spruteorgasme
Mille - 13. feb. 2019
Den er veldig god og enkel å bruke og rengjųre. Det har gitt meg flere kvinnelige spruteorgasmer, og jeg trodde aldri jeg skulle få orgasme. Kan godt anbefales både for når du er alene eller sammen med en partner.
0
Svært gode fargealternativer
Anonymous - 7. mar. 2023
God design + gode vibrasjoner, stiv, men bøyer seg likevel godt. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot tykkelsen på produktet.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Dildo
Anonymous - 13. mar. 2024
Batteriboksen var litt vanskelig, og det kom en del støy. Da jeg ble "overrasket" av barna, var det ikke så raskt å slå den av.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Höh
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er for tykk for meg, hvis det fantes en litt tynnere versjon, ville jeg kjøpt den.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Litt skuffet
Anonymous - 3. jan. 2022
Ga meg ikke den gleden jeg var ute etter.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Sevencreations Dildovibrator i Silikon - Large

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful