TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Sevencreations Dildovibrator i Silikon - Large var 1

Sevencreations Dildovibrator i Silikon - Large

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Sevencreations Dildovibrator i Silikon er en dildovibrator i størrelsen large, og er det ideelle sexleketøyet for deg som vil bli bortskjemt med deilige, vantette vibrasjoner. Siden vibratoren er 100% vanntett kan du nyte de 7 forskjellige vibrasjonsprogrammene uansett hvor du ønsker - også i dusjen.

Med Sevencreations Dildovibrator i Silikon får du tre konstante vibrasjonsprogrammer, ett stigende program og tre pulserende programmer. Det er derfor garantert en innstilling som passer perfekt til deg. Vibrasjonene kan også merkes ved skjedeåpningen.

Dildovibratoren har en myk men fast overflate, som gjør det enkelt å målrette stimuleringen. Det vil føles ekstra deilig sammen med et vannbasert glidemiddel og innføringen av dildovibratoren blir mer behagelig.

Merk: Sevencreations Stor Vanntett Dildovibrator bruker 2 stk. AA batterier som selges separat. Den er laget i 100% ftalatfri ABS-plast og silikon.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful