Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Seven Creations Klassisk Dildovibrator i Silikon - Medium var 1

Seven Creations Klassisk Dildovibrator i Silikon - Medium

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Seven Creations Klassisk Dildovibrator i Silikon er en enkel dildovibrator i størrelse medium. Den er det ideelle leketøyet til deg som ønsker å bli bortskjemt av vanntette vibrasjoner. Didovibratoren er 100 % vanntett, slik at du har mulighet for å nyte de 7 forskjellige vibrasjonsprogrammene i dusjen. Den har tre pulserende-, ett stigende- og tre konstante vibrasjonsprogrammer, så du helt sikkert vil finne noe som passer deg.

Med Seven Creations Klassisk Svart Dildovibrator Medium får du en deilig dildovibrator som er produsert i 100 % ftalatfritt ABS-plast. Den er dekket med fast, men myk, silikon, slik at du kan få målrettet stimulasjon.

Den myke overflaten vil føles enda bedre hvis du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. Glidemiddelet vil gjøre, opplevelsen med dildovibratoren enda bedre og innføringen blir mer behagelig.

Bruker 2 stk. AA batterier, som selges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Deilig og kraftfull
Vanja - 11. nov. 2020
Behagelig overflate og deilige vibrasjoner. Svake pulseringen passer fint å stimulere på utsiden under oppvarming. Bruker den sammen med min mann. Da er det orgasmegaranti for meg;)
Fine vibrasjoner!
J - 22. apr. 2020
Brukervennlig og sterk
Kinky og flott
Line - 3. nov. 2020
Virkelig kinky, god kvalitet og brukervennlige funksjoner i bunnen. Veldig naturlig utseende og å ta på og vibrasjonene fungerer faktisk. Stųrrelsen er perfekt
0
Veldig bra
Singelen - 10. apr. 2020
Har ikke hatt den så lenge, men den gjųr akkurat det den skal og mer til. Er definitivt noe jeg vil anbefale til andre. Og når du er alene, er det fint at den kan få deg til den syvende himmel.
0
Super hot for massasje.
DMLS - 27. oct. 2019
En virkelig nydelig dildo spesielt for prisen! Vi har mange sexleketųy og denne var litt av et impulskjųp men det skuffet ikke. Det eneste som gjųr at du kan se at det er et billig produkt er en stųpekant som går hele veien rundt fra rot til spiss. Men fųler ikke noe, så det bryr vi oss ikke om. Vibrasjonen er lett å kontrollere og enkel å slå av og på mens den er i bruk. Strųmforbruket er veldig bra, batteriene varer lenge. Alt i alt et veldig bra produkt som vi absolutt vil anbefale. Et stort pluss er at den lett kan treffe g-punktet med hodet
0
Den beste vennen
Anonymous - 8. aug. 2019
Jeg er en mann, så anmeldelsen handler bare om rumpestimulering. Selve leketøyet var en overraskelse, ettersom jeg er ganske ny innen analstimulering og ikke har hatt mye erfaring med forskjellige leker. Jeg kjøpte den mellomstore vibra fordi jeg allerede hadde noen små prostatastimulatorer; for å få litt mer valuta for pengene. Jeg forventet et stort leketøy, men jeg forventet ikke å komme på andreplass i lengdekonkurransen (til min store glede). Produktet er større enn en gjennomsnittlig penis, så det passer for de som er vant til en litt større penis. Men er det egnet for en nybegynner? Selvfølgelig eksperimenterer alle i sitt eget tempo, men jeg tror medium vibra også passer for de som ønsker å kjøpe noe bedre på en gang. Du bør ta med et smøremiddel (prøvde det med en glidebryter for anal) - og helst en analspray, ellers kan det bli litt rotete. Den første penetreringen krever litt mer, men litt forspill (også med et annet leketøy hvis du har et) og mye glidemiddel (jeg fikk best resultat med et lite lag over leketøyet, deretter en ertestor dråpe på hodet). Selv om jeg på det sterkeste anbefaler å prøve noe mindre først, blir du fort vant til en mellomstor leke, men de første gangene er litt vanskelige. Hvordan føles leken da? Først litt usikkert, kanskje til og med litt vondt, men så snart leketøyet passerer lukkemuskelen, tar nytelsen over hele kroppen. Leketøyet er fleksibelt, men enden er litt hardere, så den er lett å presse inn. Den har et lite område å holde den på, og kan være litt vanskelig å kontrollere hvis det er tøfler overalt. Jeg personlig merket det problemet, men etter hvert tørket glidebryteren ut og grepet ble mye bedre. Så du kan bevege leketøyet frem og tilbake ganske enkelt, men ikke veldig raskt. Og hvis det ikke var nok stimulering, har leketøyet også 7 vibrasjonsalternativer. Alternativene kommer i en progressiv rekkefølge, og jeg tror alle vil finne sin favoritt der. Leken har også en behagelig overflate som hjelper til med stimuleringen. Produktet er stillegående, men effektivt. Produktet er lett å rengjøre ettersom det er vanntett, men de små rommene trenger litt mer forsiktig rengjøring. Kort oppsummert: Positivt: +Stor, god følelse +Gode vibrasjoner, stille +Flatterende form og farge +Eksplosive orgasmer Negativt: -Liten gripeflate, noe som gjør det vanskelig å kontrollere Alt i alt vil jeg si at produktet er veldig bra. Litt større fyr, men bidrar til å oppnå bedre orgasmer enn uten. Med litt fantasi kan du tenke på leketøyet som tilhører noen du vekker, og en kvalitetsopplevelse er garantert.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Vibrasjonskvalitet
Anonymous - 13. mar. 2024
God størrelse og materiale for normal bruk, veldig myke, men stimulerende vibrasjoner, ikke raslende og høylytt, slik at den kan brukes diskret uten at folk hører det.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Ny favoritt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er veldig fornøyd med denne vibratoren. Jeg kjøpte den hovedsakelig fordi de fleste av vibratorene mine er større og jeg ønsket noe mildere å bruke. Men jeg ble så positivt overrasket over denne! Den har mange fine vibrasjonsmønstre og sammen med Satisfyer har jeg sannsynligvis aldri hatt mer intense orgasmer, anbefaler på det sterkeste! Det eneste negative er at trykknappen er ganske følsom, så du må være forsiktig så du ikke trykker på den når du er midt i moroa hvis du ikke vil endre vibrasjonsmønsteret.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Rimelig
Anonymous - 13. mar. 2024
Overraskende kraftig dildo som holder lenge på batteriene (timevis med aktiv bruk). Materialet er mykt og lett å rengjøre, fungerer best med litt glidemiddel, men trenger ikke bløtlegges. Stort utvalg av programmer, hvorav de tre første er statiske vibrasjoner i tre styrker (smart). Hadde foretrukket å kunne endre styrken på en egen knapp, og bryteren/programvelgeren er følsom, men til prisen forventer jeg ikke noe annet, og det klikker litt når du må gå gjennom programmene ved et feil trykk for å komme tilbake. Når det er sagt, er det en lettelse å ha et produkt som kjører på standard AA-batterier, da de alltid er i nærheten og betyr at dildoen alltid kan brukes uten behov for lading når trangen slår til. Brukt mye og uten problemer etter 2 års bruk, anbefales!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Nydelig materiale
Anonymous - 13. mar. 2024
Føles som et ekte kvalitetsprodukt, og materialet var nydelig. Ekstra pluss for årer som føltes fint der inne. God vibrasjon, har blitt brukt mange ensomme kvelder.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful