Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Sex & Mischief Ridepisk med Hjerte var 1

Oversikt

Sex & Mischief Ridepisk med Hjerte er en god pisk til deg som vil starte med spanking. Pisken er laget i et fast materiale, som gir gode, men ikke for harde slag. Den er derfor spesielt velegnet til deg, som liker skånsomme smekk eller som ikke allerede har erfaring med pisker. Denne Sex & Mischief Ridepisk, som orginalt heter 'Heart Impression Crop', gir deg sjansen for å realisere fantasiene dine, med sensuelle dask og pirrende slag. Den har et utskåret hjerte i den ene enden, som kan gi et hjerteformet avtrykk på huden, hvis man gir litt hardere smekk. Vi anbefaler at man starter stille og rolig, for deretter å øke intensiteten langsomt, slik at partneren din venner seg til følelsen. Husk å avtale et stopp-ord, før leken går i gang. Sex & Mischief Ridepisk med Hjerte er 41 cm lang, med en stropp som er 13,5 cm lang, som kan brukes rundt håndleddet. Hjertet i enden måler 5x6 cm.

MerkeSex & Mischief
Produkt vekt (g)50
Full lengde (cm)54.5
Bredde (cm)5
PrimærmaterialeVinyl
FargeRød
Språk på emballasjeEngelsk
SKU13646
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fin men dårlig kvalitet
C - 4. may. 2020
Hadde gledet meg til å bruke den, men den gikk dessverre i stykker allerede fųrste gang vi brukte den. Så sųt pisk, men kvaliteten var ikke noe å skryte av
0
God nybegynner
Hamder - 21. jun. 2016
God pisk for nybegynnere Dessverre ikke den mest holdbare Det gjųr vondt, men ikke for mye. Du må imidlertid prųve endel for å lage en "hjerteform".
0
Flott pisk
BadBoy - 30. nov. 2013
Fųles vilt hot å bli pisket med. Som en relativ nybegynner er den ikke for fęl i det hele tatt. Den gir en god smerte i ųyeblikket men ingen stikkende / vedvarende smerter hvis det er det du vil (damen tenker så godt hun kan hvis hun slår hardere :)
0

Sex & Mischief Ridepisk med Hjerte

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 209,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful