Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Sex In A Can O Doyles Stout var 1

Oversikt

Fleshlight Sex In A Can O Doyles Stout er et frekt onaniprodukt til ekte menn. Skru av lokket, påfør litt glidemiddel og få en fantastisk opplevelse. Sex In a Can er litt strammere en de alminnelige Fleshlights, men har det samme Real Feel Super Skin som føles som ekte hud. Etter bruk kan du enkelt rengjøre boksen og vaske det i varmt vann. Vi anbefaler at du sprayer sleevet med Fleshlight Wash, som er en antibakteriell spray. Når sleevet er helt tørt er det en god idé å pudre det med Fleshlight Pulver for å bibeholde den myke overflaten og unngå at sleevet blir klissete. Husk å alltid bruke et vannbasert glidemiddel sammen med Sex In a Can, for å få optimal og våt nytelse. Når du kjøper Fleshlight Sex In A Can O Doyles Stout, anbefaler vi at du også kjøper: - Fleshlight Pulver - Fleshlight Wash - Et vannbasert glidemiddel, som f.eks. Gun Oil. 
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
For stramt og uten riktig tekstur
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg anbefaler å bruke de ekstra pengene på en dyrere versjon med bedre materialer og kvalitet. Denne var ekstremt stram, og jeg kjente den knapt med tanke på at bare den første centimeteren av produktet har stimulerende tekstur, resten er bare glatt og føles som ingenting. Hvis du har en liten penis, har et superfølsomt glans og er blakk, fungerer dette definitivt.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Fantastisk boks!
Anonymous - 13. mar. 2024
Ikke bare nok en kjedelig boks. Hvis du liker Stout, vil du ikke bli skuffet. Denne boksen er en stor opplevelse til en god pris. En fantastisk opplevelse skapt av bryggerimesteren over dem alle :P .
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Fleshlight Sex In A Can O Doyles Stout

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful