TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Fleshlight Sex In A Can Vampyr Succu Dry var 1

Fleshlight Sex In A Can Vampyr Succu Dry

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Syns du også at vampyrer er frekke? Fleshlight Sex In A Can Vampyr Succu Dry gir deg alltid en pirrende og frekk opplevelse. Fleshlight Sex In A Can O Doyles Stout er et frekt onaniprodukt til ekte menn. Skru av lokket, påfør litt glidemiddel og få en fantastisk opplevelse. Sex In a Can er litt strammere en de alminnelige Fleshlights, men har det samme Real Feel Super Skin som føles som ekte hud. Etter bruk kan du enkelt rengjøre boksen og vaske det i varmt vann. Vi anbefaler at du sprayer sleevet med Fleshlight Wash, som er en antibakteriell spray. Når sleevet er helt tørt er det en god idé å pudre det med Fleshlight Pulver for å bibeholde den myke overflaten og unngå at sleevet blir klissete. Husk å alltid bruke et vannbasert glidemiddel sammen med Sex In a Can, for å få optimal og våt nytelse. Når du kjøper Fleshlight Sex In A Can Vampyr Succu Dry, anbefaler vi at du også kjøper: - Fleshlight Pulver - Fleshlight Wash - Et vannbasert glidemiddel, som f.eks. Gun Oil. 

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful