TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
ShockSpot 8-inch Pleasure System Sexmaskin var 1

ShockSpot 8-inch Pleasure System Sexmaskin

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 27 995,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
ShockSpot Stand-Alone Remote Fjernkontroll
kr 3 295,00
Inkl. mva.

Oversikt

Drømmer du om en sexmaskin som kan oppfylle dine villeste behov og mest kinky sexfantasier? Da er ShockSpot 8-inch Pleasure System som skapt for deg.

Sexmaskinen er en de mest teknologisk avanserte på markedet. Den lar deg justere alt fra høyden og vinkelen på maskinen, samt hastigheten, styrken og dybden på støtene. De utallige tilpasningsmulighetene gjør at den kan stimulere deg bedre enn noen annen sexmaskin. Uansett om du står, sitter eller ligger på ryggen, vil ShockSpot 8-inch Pleasure System tilfredsstille hele deg. 

Maskinen kan programmeres på en datamaskin eller mobil, og dermed kan du skreddersy stimulering etter dine preferanser. Det følger også med en fjernkontroll som du ved å trykke på en enkelt knapp kan bruke til å slå av og på maskinen. Du kan dessuten kjøpe en mer avansert Stand-Alone fjernkontroll til maskinen som du kan styre programmene med hvis du ønsker et alternativ til å programmere maskinen med PC-en eller mobilen. 

ShockSpot 8-inch Pleasure System er utviklet av amerikanske ingeniører og har en særdeles kraftfull motor. Du får en Vac-U-Lock-dildo med på kjøpet, og maskinen kan brukes med alle dildoer som er Vac-U-Lock-kompatible.

Sexmaskinen er kjent fra HBO og er regnet for å være en av de aller beste sexmaskinene på markedet av Fuckingmachines.com.

MerkeShockspotProdukt vekt (g)6800Full lengde (cm)56Innførbar lengde (cm)19Diameter (cm)3.8Bredde (cm)19StrømkildeEuropluggPrimærmaterialeStålFargeSølvAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeEngelskSKU15718
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful