TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Shots SLT dildo med sugekopp og glidemiddel 18 cm var 1

Shots SLT dildo med sugekopp og glidemiddel 18 cm

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Hva er vel bedre enn en dildo som smører seg selv inn med glidemiddel? La Shots SLT dildoen revolusjonere dine onaniopplevelser med sitt innebygde glidemiddel.

SLT står for "Self Lubrication Technology" og henviser til dildoens selvfuktende funksjon. Dildoen inneholder nemlig et glidemiddel som du enkelt aktiverer med litt vann.

I tillegg er dildoen utstyrt med en kraftig sugekopp som gjør at du kan nyte den håndfritt. Fest dildoen til en vegg eller en stol og la hendene vandre fritt mens du rir "ham".

Du kan enkelt rengjøre dildoen med vann og såpe eller et rensemiddel til sexleketøy når du er ferdig med å leke. Dildoen inneholder nok glidemiddel til ca. 30 ville opplevelser. Heretter kan du fortsette å bruke dildoen med et vannbasert glidemiddel.

Dildoen har en myk og behagelig overflate og passer til de aller fleste størrelser. Du kan føre 15 av dildoens 18 cm inn for en fyldig stimulering av din vagina eller anus.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful