TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Sinful Black-X Rabbit Vibrator var 1

Sinful Black-X Rabbit Vibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Kanskje du så “Sex and the City” og ble inspirert til å skaffe deg en pearl diver? Da bør du prøve Sinful Black-X Rabbit vibrator.

Vibratoren har to rekker av roterende perler i skaftet, og disse kan rotere begge veier for ekstra stimulasjon. Kulene kan rotere i seks forskjellige hastigheter - fra det helt milde til svært raskt.

Foran har den to små vibrerende “kaninører” som legger seg rundt klitoris og har virkelig noen effektive vibrasjoner. De spenner fra “alminnelige” vibrasjoner over til mer prikkende og bølgende. Totalt har klitorisvibratoren seks vibrasjonsmuligheter.

Du kan velge å både bli stimulert av de roterende kulene og klitorisvibratoren samtidig, men de to funksjonene kan også kjøre uavhengig av hverandre.

Hvis du ønsker en ekstra glidende og våt fornøyelse, anbefaler vi også glidekrem sammen med rabbiten, så den føles enda mer behagelig.

Ved rengjøring kan du enkelt skylle Black-X under varmt vann, og etterfølgende benytte en sexleketøysrengjøring for ekstra god hygiene.

Obs! Sinful Black-X Rabbit vibrator bruker 4 stk. AA-batterier. Selges separat.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful